Ελλάδα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΡΑΓΔΑΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ MEGA! Έρχονται τα πάνω κάτω στο κανάλι!

Μια άκρως σημαντική εβδομάδα φαίνεται πως ξεκινά για το Μega.

Φαίνεται πως οι εναπομείναντες μέτοχοι Βαρδινογιάννης και Μπόμπολας έχουν ετοιμάσει από κοινού νέο επιχειρισιακό σχέδιο που αφορά την μελλοντική λειτουργία του καναλιού και το υποβάλουν στις πιστώτριες τράπεζες, περιμένοντας πρώτον να πάρουν έγκριση και δεύτερον, να μάθουν το ποσό το οποίο πρέπει να βάλουν στα ταμεία του σταθμού ώστε να ξεπαγώσουν οι δεσμευμένοι λογαριασμοί του.

Με αυξημένο το ενδιαφέρον φαίνεται πως παρακολουθούν τις εξελίξεις οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του σταθμού, περιμένοντας κάποιο καλό νέο για να αποφασίσουν αν, πότε και με πιο τρόπο θα επιστρέψουν στη δουλειά τους. Μιλάμε, κυρίως, για τους δημοσιογράφους που έχουν κάνει επίσχεση εργασίας, μιας που οι διοικητικοί εργάζονται κανονικά.

Για το μεσημέρι της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον εργατολόγο κ. Καρούζο, ο οποίος αναμένεται να τους ενημερώσει για τις νομικές παραμέτρους της καταβολής τριών μισθών. Ουσιαστικά, για το αν υπάρχει νομικό έδαφος να προχωρήσει η διοίκηση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ σε καταγγελία των συμβάσεων σε όσους συνεχίζουν την επίσχεση.

Έτσι κι αλλιώς, ο χρόνος ενδέχεται να αποδειχθεί πολύ πυκνός από εδώ και στο εξής. Οι δυο από τους αρχικούς γεννήτορες του σταθμού Βαρδής Βαρδινογιάννης και Γιώργος Μπόμπολας έχουν ανοιχτή επικοινωνία και διάθεση να σώσουν το δημιούργημά τους, τοποθετώντας το σε νέα βάση. Με άλλη διοίκηση και, κυρίως, με άλλο τρόπο ασκησής της. Το σημαντικό νέο στοιχείο στην όλη υπόθεση είναι η απόφαση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να εγκαταλείψει τη θέση του «μειοψηφικού παθητικού επενδυτή» και να εμπλακεί πραγματικά στην επιχείρηση, με διάθεση να τη χρηματοδοτήσει.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top