Πολιτική

«ΤΑΞΙΚΟ» ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΣΕ: Οι δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Ταξικά χαρακτηριστικά, είδε στο τραγικό τροχαίο στην Αθηνών Λαμίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός.

Ο κ.Μανιός, μιλώντας στον ΑΝΤ1 διαπίστωσε ότι το δυστύχημα «εμπεριέχει το ταξικό στοιχείο. Τί να πω, επειδή ήταν παιδί πλουσίου είχε καλό αυτοκίνητο ή επειδή ήταν παιδί πλουσίου, δεν είχε μάθει να σέβεται τη ζωή των άλλων;», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Ότι υπάρχουν γρήγορα αυτοκίνητα είναι ένας ταξικός παραλογισμός, διότι απευθύνεται σ” έναν πολύ πλούσιο, εγώ δεν μπορώ να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο. Ο άλλος το παίρνει εύκολα. Αυτή η ευκολία δημιουργεςί μια κατάσταση στον ίδιο ότι «δεν βαριέσαι, όλα είναι δικά μου».

Στο ίδιο μήκος κύματος, η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη, υποστήριξε: «Η πρώτη ανάγνωση είναι αυτή: ότι είναι ένα πολύ πλούσιο παιδί με πολύ ακριβό αυτοκίνητο, να μη βλέπει όριο στο δρόμο και να θεωρεί ότι όλα αυτά του ανήκουν. Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να έχει αυτή την έπαρση και να συμπεριφέρεται μ” αυτό τον τρόπο. Να μην είναι οριοθετημένος. Έτσι έγινε πρόξενος αυτού του ατυχήματος».

Σε σχόλια όπως αυτά απάντησε μέσω twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης: «Βγήκαν πάλι όλοι οι αριστεροί με μίσος για τον πλούσιο κακομαθημένο, να χύσουν πάλι το βρώμικό τους φθόνο σαν δηλητήριο. Την Κυριακή το απόγευμα κάποιοι γονείς δέχθηκαν αυτό το τηλεφώνημα που όλοι οι γονείς τρέμουμε και έμαθαν ότι έχασαν το παιδί τους. Μπροστά στον ανθρώπινο πόνο, όλοι γινόμαστε ένα, πλούσιοι και φτωχοί».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top