Ελλάδα

Έξωση στο ταχυδρομείο έκανε το Πανεπιστήμιο Πάτρας

Έξωση στο υποκατάστημα του ταχυδρομείου που λειτουργούσε μέσα στον χώρο του πανεπιστημίου Πατρών, έκαναν οι αρχές του Πανεπιστημίου.

Με επιστολή των πρυτανικών αρχών, γνωστοποιείται η απόφαση-εντολή έξωσης του ταχυδρομείου από τον παραχωρημένο χώρο του ιδρύματος.

Το συγκεκριμένο ταχυδρομικό κατάστημα έκλεισε πριν από λίγες μέρες, μετά την απόφαση των πρυτανικών αρχών.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, η διοίκηση των ΕΛΤΑ, εκφράζει την λύπη της για την απόφαση αυτή, δεδομένου μάλιστα, ότι «το ταχυδρομείο του πανεπιστημίου Πατρών αυτοματοποιήθηκε προ μηνός, στο πλαίσιο ευρύτατου προγράμματος αυτοματοποίησης Ταχυδρομικών Θυρίδων των ΕΛΤΑ σε 200 και πλέον καταστήματα σε όλη τη χώρα, με στόχο να παρέχουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες on line».

Το ταχυδρομείο του πανεπιστημίου Πατρών δημιουργήθηκε προ 26 ετών, έπειτα από αίτημα της τότε πρυτανικής αρχής και έκτοτε λειτουργούσε ανελλιπώς, σε χώρο που είχε παραχωρηθεί από το πανεπιστήμιο, καλύπτοντας τις ανάγκες ταχυδρομικής εξυπηρέτησης του ιδρύματος, των φοιτητών και του διδακτικού προσωπικού.

Παρόμοια ταχυδρομεία λειτουργούν στο Πάντειο πανεπιστήμιο, στο Εθνικό & Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top