Διεθνή

Ανήλικο κορίτσι κατήγγειλε τον πατέρα της για παιδική πορνογραφία

Τη δύναμη να καταγγείλει τον πατέρα της για σοβαρή υπόθεση η οποία σχετίζεται με παιδική πορνογραφία φαίνεται πως βρήκε ανήλικη στην Κύπρο. Η συγκεκριμένη περίπτωση, σύμφωνα με δημοσίευμα τη εφημερίδας «Φιλελεύθερος» έρχεται στο φως μέσα από χθεσινή απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου όπου προσέφυγε ο πατέρας στην προσπάθειά του να ακυρώσει το ένταλμα έρευνας που εκδόθηκε για την οικία του και κατ’ επέκταση για τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην απόφαση , «ανήλικο πρόσωπο, πρώτου βαθμού συγγενείας με τον ύποπτο, κατήγγειλε στην Αστυνομία πως ο αιτητής (σ.σ. ο ύποπτος) διατηρεί λογαριασμό στο facebook και ότι μέσω αυτού συνομιλεί με ανήλικα κορίτσια με τα οποία ανταλλάσσει γυμνές φωτογραφίες, παρουσιαζόμενος ως άτομο νεαρότερης ηλικίας και προσκαλώντας ανήλικες να συναντηθούν μαζί του με σκοπό να τις ‘ψωνίσει’. Ήταν η θέση του εν λόγω προσώπου ότι πέτυχε πρόσβαση στον λογαριασμό του αιτητή αφού κατείχε τους κωδικούς πρόσβασης, τους οποίους της είχε δώσει ο ίδιος».

Όπως επίσης προκύπτει από το περιεχόμενο της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου, το οποίο απέφυγε να παραθέσει συγκεκριμένα στοιχεία που δυνατόν να οδηγούσαν στην ταυτότητα των εμπλεκομένων, ο ύποπτος είναι διαζευγμένος και διαμένει μαζί με τη μητέρα και την αδελφή του.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top