Πολιτική

Βολές Ποταμιού κατά Παπαγγελόπουλου για Τσίπρα και Καραμανλή

Το Ποτάμι εξαπολύει βολές κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με αιχμή τις χθεσινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος ανέφερε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κώστας Καραμανλής δεν είναι παιδιά του εργαστηριακού σωλήνα της διαπλοκής».

«Ακούστε Χριστιανοί! Τα ντόπια και ξένα συμφέροντα, οι νταβατζήδες της διαπλοκής, οι λακέδες και τα γιουσουφάκια της ενημέρωσης προσπαθούν να τους εξουδετερώσουν με κάθε τρόπο. Ποιους προσπαθούν να εξουδετερώσουν; Τον Καραμανλή και τον Τσίπρα. Και ποιος τα λέει αυτά; Ένας υπουργός του Τσίπρα που υπήρξε διοικητής της ΕΥΠ επί Καραμανλή και αρχιδικαστής για δεκαετίες» σχολιάζει το Ποτάμι.

Όπως σημειώνει το κόμμα, δύο τινά συμβαίνουν: «Ή τα ”ντόπια και ξένα συμφέροντα” είναι πολύ νούμερα, καθότι παρά τις προσπάθειες τους, τους ξέφυγε ο Παπαγγελόπουλος, τους ξέφυγε ο Καραμανλής (6 χρόνια πρωθυπουργός), τους ξέφυγε ο Τσίπρας (26 μήνες ήδη πρωθυπουργός), ή Καραμανλής – Τσίπρας – Παπαγγελόπουλος μας δουλεύουν κανονικά».

«Αυτοί τρώνε και πίνουνε – που λέει και ο ποιητής – και την κοινωνία την τρώει η αρκούδα (του εθνικολαϊκισμού τους)» καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top