Πολιτική

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για το τροχαίο: Ο ΑΝΤ1 «έκοψε» τη δήλωσή μου

Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 δεν παρουσιάστηκε ολόκληρη η δήλωσή μου, με αποτέλεσμα να διαστρεβλωθούν οι δηλώσεις της για το δυστύχημα στην Αθηνών- Λαμίας, αναφέρει σε δήλωσή της στα κοινωνικά δίκτυα η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπη Τζούφη.

«Στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε το πανελλήνιο, δεν παρουσιάστηκε ολόκληρη η δήλωση μου, δημιουργώντας λάθος εντυπώσεις για την ουσία της.

Στο δεύτερο μέρος, το οποίο δεν προβλήθηκε εξηγούσα πως το τραγικό γεγονός θα μπορούσε να γίνει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και χωρίς ταξικά χαρακτηριστικά και για αυτό απαιτείται ριζική αλλαγή της οδηγικής συμπεριφοράς με στοχευμένες παρεμβάσεις από την σχολική ηλικία.

Προφανώς σε τέτοιες ανθρώπινες τραγωδίες δε χρειάζονται περεταίρω συζητήσεις, αλλά μόνο τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια», αναφέρει σε ανάρτησή της στο facebook η κ. Τζούφη.

Η κ. Τζούφη, σύμφωνα με τις δηλώσεις της που είδαν το φως της δημοσιότητας, είχε αναφέρει για το φριχτό τροχαίο: «Η πρώτη ανάγνωση είναι αυτή: ότι είναι ένα πολύ πλούσιο παιδί με πολύ ακριβό αυτοκίνητο, να μη βλέπει όριο στο δρόμο και να θεωρεί ότι όλα αυτά του ανήκουν. Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να έχει αυτή την έπαρση και να συμπεριφέρεται μ’ αυτό τον τρόπο. Να μην είναι οριοθετημένος. Ετσι έγινε πρόξενος αυτού του ατυχήματος».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top