Πολιτική

Γεωργιάδης: Η εγχώρια τρομοκρατία μπήκε σε περίεργη φάση

«Μπαίνουμε σε μια περίεργη φάση όσον αφορά την εγχώρια τρομοκρατία», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης εκφράζοντας την ανησυχία του για την αποστολή εκρηκτικών πακέτων σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 είπε χαρακτηριστικά «Φοβάμαι ότι μπαίνουμε σε μια περίεργη φάση όσον αφορά την εγχώρια τρομοκρατία. Καλό είναι να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί. Αν η τρομοκρατία έχει αποφασίσει ότι έχει έρθει η ώρα να δημιουργήσει ταραχές στη χώρα, σίγουρα μπορεί να το κάνει».

«Είναι προφανές ότι υπάρχει ένα κενό ασφαλείας. Τώρα αν αυτό είναι ευθύνη της κυβέρνησης ή των ΕΛΤΑ, δεν το γνωρίζω, στην τελική όμως την ευθύνη έχει το κράτος. Η ιδέα ότι κάποιοι επιβάτες μπήκαν σε ένα αεροπλάνο, στις αποσκευές των οποίων υπήρχε μία βόμβα, μου προκαλεί τρόμο. Μετά την επίθεση στα γραφεία της Κουμουνδούρου διακρίνω μια αλλαγή στη στάση της αστυνομίας. Η εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων ήταν ασφαλώς ένα μήνυμα στον αντιεξουσιαστικό χώρο και προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top