Διεθνή

Γονείς είδαν το νεκρό παιδί τους να απεικονίζεται σε πακέτο τσιγάρων

Βρήκε το πακέτο τσιγάρων πεταμένο στο δρόμο και έπαθε σοκ-στη φωτογραφία, απεικονιζόταν ο νεκρός γιος του!

Οι φωτογραφίες, οι οποίες εκτυπώνονται από το Μάιο του 2016 υποχρεωτικά στα πακέτα τσιγάρων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποτίθεται ότι πρέπει να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους από το κάπνισμα και να είναι σοκαριστικές. Για το ζευγάρι από το Meckenheim της Γερμανίας, αυτό μάλλον λειτούργησε κάπως αλλόκοτα.

«Όταν κοίταξα το πακέτο και για μένα και για τη γυναίκα μου ήταν σαφές ότι είναι ο Sven μας. Είμαστε 100% σίγουροι. Κλαίμε πολύ συχνά, γιατί δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς η φωτογραφία του αγοριού μας βρέθηκε σε αυτά τα πακέτα», λέει ο Heinz-Jürgen H.

Ο Sven H. πέθανε στις 27 Αυγούστου 2007 σε ηλικία μόλις 36 ετών. «Είχε υποστεί προηγουμένως μια σοβαρή εντερική φλεγμονή κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ισπανία, από την οποία δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει. Έπρεπε να πάρει κορτιζόνη και δεν μπορούσε καν να φύγει από το σπίτι, γιατί υπέφερε από σοβαρή διάρροια. Στις 27 Αυγούστου 2007 ο εντελώς εξαντλημένος Sven κάλεσε από το διαμέρισμά του στο Hilden τις πρώτες βοήθειες. Ίσα που κατάφερε να ανοίξει την πόρτα στους διασώστες και έπεσε νεκρός στο διάδρομο του σπιτιού», λέει ο πατέρας.

Οι γονείς είδαν το γιο τους για τελευταία φορά στο νεκροτομείο σύμφωνα με το allesgr.de.

Σε ερώτημα της EXPRESS στην αρμόδια επιτροπή, απαντήθηκε ότι καμία φωτογραφία δεν τραβήχτηκε κρυφά ή χωρίς τη πιθανή συναίνεση των συγγενών. Ωστόσο, η ταυτότητα των όσων εμφανίζονται στις φωτογραφίες παραμένει μυστική.

Οι τρομοκρατημένοι γονείς ανέθεσαν την έρευνα της υπόθεσής τους σε γνωστή δικηγόρο, η οποία δήλωσε ότι θα προσπαθήσει με κάθε νόμιμο μέσο να διευκρινίσει, εάν στο πακέτο απεικονίζεται το παιδί των πελατών της.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top