Διεθνή

Δάγκωσε στο πρόσωπο τη γυναίκα του γιατί του έφαγε τα πατατάκια

Ένας 60χρονος άνδρας συνελήφθη και κρατείται στη φυλακή σε περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς κατηγορείται ότι δάγκωσε το πρόσωπο της συζύγου του όταν εκείνη του πήρε ένα δικό του πακέτο πατατάκια.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, ο George Beaver έσκισε ένα κομμάτι από το πρόσωπο της συζύγου του ενώ παρακολουθούσαν ένα σήριαλ το βράδυ της Τρίτης. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θεωρείται ότι ο άνδρας προχώρησε σε αυτή την πράξη επειδή η γυναίκα του άρπαξε τα πατατάκια του παρά το γεγονός ότι της το απαγόρευσε, λέγοντάς της να τα αφήσει κάτω. Όταν η 58χρονη δεν τον άκουσε εκείνος, σύμφωνα με τη μαρτυρία της, την έπιασε με τα δυο του χέρια και τη δάγκωσε στο δεξί μάγουλο.

Στη συνέχεια, έχοντας καταλάβει τη σοβαρότητα της πράξης του, εξαφανίστηκε και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Η αστυνομία ήρθε σε επαφή με κατοίκους της περιοχής και τελικά βρέθηκε και συνελήφθη.

Οι αρχές επέβαλαν πρόστιμο στον άνδρα όμως εκείνος δεν κατάφερε να το πληρώσει και θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες ξανά σε μεταγενέστερη ημερομηνία, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η αστυνομία πάντως αναφέρει ότι δεν αντιμετωπίζουν συχνά τέτοια φαινόμενα σοβαρής βίας για τόσο ασήμαντο λόγο.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top