Ελλάδα

Θρίλερ στα Μάλια: Στο πηγάδι οι Βρετανοί της Scotland Yard

Στο πηγάδι, όπου βρέθηκε ο σκελετός του Steven Cook στα Mάλια, επικεντρώθηκαν χθες οι έρευνες των Βρετανών ερευνητών της Scotland Yard, οι οποίοι από το πρωί της περασμένης Παρασκευής, πραγματοποιούν αυτοψία, στην ευρύτερη περιοχή των Μαλίων, αναζητώντας έστω κι ένα στοιχείο, που θα οδηγήσει τις έρευνες σε κάποιο αποτέλεσμα.

Οι μέχρι τώρα έρευνες των αστυνομικών της Scotland Yard, οι οποίοι έφτασαν στην Κρήτη, αμέσως μόλις ταυτοποιήθηκε ο σκελετός που βρέθηκε στο πηγάδι των Μαλίων, με επικεφαλής τον βρετανό ερευνητή, Gary McIntyre, βρίσκονται στο σκοτάδι.

Χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή του νεκροταφείου, όπου βρέθηκε ο σκελετός, ψάχνοντας 12 χρόνια μετά την εξαφάνιση του 20χρονου τουρίστα, για στοιχεία τα οποία θα απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα για το τι διαδραματίστηκε το βράδυ της 1ης Ιουλίου του 2005 στα Μάλια, αλλά και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο ο 20χρονος.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, όπως γράφει flashnews.gr, βρετανοί ερευνητές με την βοήθεια των υπερσύγχρονων συστημάτων που διαθέτει η Βρετανική Αστυνομία, κατέβηκαν στο πηγάδι, εκεί όπου πιθανότατα κρύβονται οι απαντήσεις που ψάχνουν!

Ο φάκελος εξαφάνισης του Steven Cook, όπως επεσήμανε ο επικεφαλής των βρετανών αξιωματικών, άνοιξε εκ νέου.

Aξιωματικοί της Scotland Yard σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησαν τις έρευνες από την αρχή καθώς οι αρχές προσπαθούν να αξιοποιήσουν κάθε στοιχείο που έχουν στην διάθεση τους.

Μάλιστα, οι Βρετανοί αξιωματικοί, ζήτησαν άδεια να ερευνήσουν με υπερσύγχρονα συστήματα που διαθέτουν οι βρετανικές αρχές, στοχεύοντας σε άμεσα αποτελέσματα.

Οι βρετανοί αξιωματικοί έχουν έρθει σε επαφή με άτομα που μίλησαν το μοιραίο για τον 20χρονο τουρίστα βράδυ. Ψάχνουν για θαμώνες των μπαρ που διασκέδαζε η παρέα του Steven Cook, αλλά και για άτομα που το βράδυ της 1ης Ιουλίου του 2005 είχαν επισκεφτεί υπηρεσίες Υγείας.

Οι βρετανοί αξιωματικοί θα παραμένουν στη Κρήτη καθώς θεωρούν πολύ σημαντικό να μεταφέρουν στοιχεία των ερευνών στην οικογένεια του άτυχου νεαρού τουρίστα.

Τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν τόσο οι Ελληνικές Αστυνομικές Αρχές, όσο κ οι βρετανοί ερευνητές, που εξετάζουν την υπόθεση… είναι πολλά.

Ατύχημα ή δολοφονία; Πως ο άτυχος Άγγλος, βρέθηκε στο πηγάδι;

Γιατί δεν είχε βρεθεί το πτώμα του πριν από 12 χρόνια, οπότε κ οι διωκτικές αρχές είχαν προχωρήσει σε εξονυχιστικές έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των Μαλίων, δίνοντας βαρύτητα στην περιοχή, όπου χάθηκαν τα ίχνη του Steven Cook, και στην οποία τελικά βρέθηκε ο σκελετός του άτυχου νέου;

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top