Πολιτική

Ιντερνετική κόντρα Τζανακόπουλου – Γεωργιάδη

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Δημήτρης Τζανακόπουλος και αντιπρόεδρος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης, διασταύρωσαν τα ξίφη τους μέσω Διαδικτύου, με φόντο τις δηλώσεις του δεύτερου, που απευθύνθηκε σε ξένους επενδυτές, μιλώντας σε ξένα ΜΜΕ.

Απευθυνόμενος στον κ. Τζανακόπουλο, ο οποίος νωρίτερα κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη ότι «κάλεσε να ασκηθεί επιθετική κερδοσκοπία στην Ελλάδα», ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. απάντησε ότι «πρέπει να είσαι αληθινά ανόητος αν από αυτήν την συνέντευξη κατάλαβες αυτό». «Φαντάσου να έλεγα “πουλήστε Ελλάδα” τι θα έλεγες», πρόσθεσε, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε με μήνυμα τα εξής: «Κύριε Γεωργιάδη σοβαρευτείτε. Είστε και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκτός από troll στο Twitter».

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης, έγραψε χαρακτηριστικά: «είστε απαράδεκτοι». Την ανάρτησή του συνόδευαν παλαιότερες δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα σε επενδυτές, με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στο 18ο ετήσιο συνέδριο Capital Link στο πλαίσιο του Invest In Greece Forum, που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο στη Νέα Υόρκη.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο κ. Γεωργιάδης σε δύο συνεντεύξεις που παραχώρησε, στο Sky News και στο CNBC, κάλεσε τους επενδυτές να εμπιστευτούν την Ελλάδα, λέγοντας ότι η χώρα μας είναι το καλύτερο μέρος για να επενδύσει όποιος ενδιαφέρεται, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ.

«Η αξιολόγηση θα κλείσει και μετά από μία περίοδο -σύντομη εκτιμώ- ο κ. Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός και θα μεταμορφώσει την Ελλάδα στην πιο φιλελεύθερη Ελλάδα που φαντάζεστε. Μετά τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει την ελληνική οικονομία να εκραγεί! Αν έχετε χρήματα ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι πολύ φθηνά τώρα. Η Ελλάδα θα μείνει στην Ευρωζώνη. Να είστε απόλυτα σίγουροι για αυτό» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «προκλητικές δηλώσεις που δυσφημούν τη χώρα». Από τη πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης απάντησε μέσω Twitter, γράφοντας ότι «οι άνθρωποι είναι πραγματικά ανόητοι».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top