Ελλάδα

Ιστορικό καφενείο της Μυτιλήνης θα μυρίσει και πάλι ούζο

Το «καφέ Κρυστάλ», ένα κλειστό εδώ και πολλά χρόνια, ιστορικό καφενείο στην προκυμαίας της Μυτιλήνης, ιδιοκτησίας της τράπεζας Πειραιώς, θα αξιοποιηθεί σε όφελος της προβολής του βασικού λεσβιακού προϊόντος, του ούζου.

Ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Γιαννέλλης- Θεοδοσιάδης, επικοινώνησε σήμερα με ανώτερα στελέχη της τράπεζας Πειραιώς, μετά την αποδοχή του αιτήματός του από μέρους του προέδρου της τράπεζας, Γιώργου Χατζηνικολάου, για αξιοποίηση του «Καφέ Κρυστάλ».

Ο κ. Γιαννέλλης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, έλαβε υπόψη του σχετική επιστολή του Συνδέσμου Ποτοποιών και Αποσταγματοποιών Λέσβου, για τη δημιουργία εκθεσιακού χώρου για την προώθηση του παραγόμενου ούζου, του βασικού αυτού τοπικού προϊόντος, σε συνδυασμό με τη ντόπια γαστρονομία.

Ήδη, ο γενικός γραμματέας επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λέσβου, Βαγγέλη Μυρσινιά, καθώς και με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ποτοποιών και Αποσταγματοποιών Λέσβου, Χρήστο Μητσάκη, προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες, σε συνάντηση όλων των εμπλεκομένων, στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top