Πολιτική

Καρατομήθηκε το στέλεχος που έγραψε ότι η Σία Αναγνωστοπούλου μοιάζει με τσατσά

Αναγκαστική παραίτηση του διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, καθώς και την παραπομπή του στο πειθαρχικό αποφάσισε η παράταξη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Το θέμα ξεκίνησε από μια ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου, η οποία αντέδρασε στη δήλωση Ντάισελμπλουμ χαρακτηρίζοντάς την σεξιστική και διχαστική, και υπέγραψε το σχόλιό της ως “…μια πουτάνα του νότου”.

Στο σχόλιο της κ. Αναγνωστοπούλου αντέδρασε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Εμμανουήλ Κούλας με τη δική του ανάρτηση: “Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για πουτάνα”.

Η ΝΔ παρέπεμψε τον κ. Κούλα στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ, ενώ η Νεολαία της ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται πως οι θέσεις που εξέφρασε ο κ. Κούλας “…σαφώς δεν εκφράζουν το σύνολο της οργάνωσης. Η ΟΝΝΕΔ έχει αποδείξει ότι είναι απέναντι σε ρατσιστικές και σεξιστικές απόψεις. Ως εκ τούτου η παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης έγινε αποδεκτή. Με απόφαση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβου, παραπέμπεται στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ”.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top