Πολιτική

Λαζαρίδης: Η χώρα χρειάζεται πρωθυπουργό και όχι ηθοποιό

Αποτυχημένο ηθοποιό χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος…
Λαζαρίδης. Αφορμή στάθηκαν οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Τσίπρα για επιστροφή της χώρας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και η ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ για ύφεση στο 1,1% στο τέταρτο τρίμηνο του 2916.

«Τα θαύματα παλαιότερα, αλλά και στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κρατούσαν τρεις μέρες. Χθες, κράτησαν μόλις 34 λεπτά. Από τις 11:40, που ο πρωθυπουργός είπε ότι η χώρα επέστρεψε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, μέχρι τις 12:14, όπου βγήκε η ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ που έκανε λόγο για το χειρότερο τρίμηνο από το 1998», υπογράμμισε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι καθημερινά λέει πράγματα εν είδει παράστασης και αποτυγχάνει απολύτως.

«Για το θέμα της ύφεσης, το 4ο τρίμηνο του 2016 ήταν το χειρότερο από το 1998. Γυρίσαμε, όχι 2 χρόνια πίσω, που η χώρα έβγαινε από τα αδιέξοδα της, αλλά 20 χρόνια πίσω», επισήμανε ο κ. Λαζαρίδης και πρόσθεσε: «Η χώρα σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που ζούμε χρειάζεται πρωθυπουργό και όχι ηθοποιό. Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας έχει αποτύχει ως πρωθυπουργός, αλλά και ως ηθοποιός».

«Στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι άλλοι πατάνε γκάζι και εμείς αριστερό χειρόφρενο. Αυτή είναι η πραγματικότητα» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης.

Τόνισε επίσης, ότι η Νέα Δημοκρατία «παρέλαβε ύφεση -7,5% το καλοκαίρι του 2012 και παρέδωσε ανάπτυξη +0,5% σε δυο χρόνια» ενώ με το ΣΥΡΙΖΑ η χώρα «από το +0,5% επέστρεψε στο μείον».

Ξεκαθάρισε ότι η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι να κλείσει «η αξιολόγηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «καθυστερεί διαρκώς, καθώς θα έπρεπε να την έχει κλείσει τον Φεβρουάριο του 2016 και τότε οι πιστωτές μας -με τις παράλογες πολλές φορές απαιτήσεις τους- δεν μας ζητούσαν πρόσθετα μέτρα».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top