Πολιτική

Λεβέντης: Μας κυβερνούν εξουσιομανείς και ψεύτες

Είναι εξουσιομανείς και ψεύτες αυτοί που μας κυβερνούν, ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου, από το Δημαρχιακό Μέγαρο του Βόλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Προέβλεψε παράλληλα ότι θα γίνουν διπλές εκλογές εντός του 2017 και η Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ έχουν κάνει συμφωνία για να συγκυβερνήσουν.

Ο κ. Λεβέντης πάντως πιστεύει, όπως είπε, ότι θα κλείσει η αξιολόγηση, καθώς η κυβέρνηση θα υπογράψει ό,τι ζητήσουν οι δανειστές, αλλά τα προβλήματα και οι αντιδράσεις θα εμφανιστούν αμέσως μετά, τόσο στη Βουλή, όσο και στην κοινωνία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «οι 153 του κυβερνητικού μετώπου τα ψηφίζουν για να παραμένουν στην εξουσία, αλλά τα μέτρα είναι ασήκωτα. Ο κ. Τσίπρας είπε ένα ψέμα για το θέμα αυτό, πως με ό,τι μας επιβαρύνουν, θα μας το δίνουν πίσω. Αυτά είναι ασυναρτησίες. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Αν μείνει στην εξουσία ο κ. Τσίπρας θα βλέπει τη δημοσκοπική του κατάσταση να καταρρέει και έτσι θα γίνουν εκλογές πολύ γρήγορα, γιατί φαντάζομαι πως δεν θα θέλει να καταλήξει σαν τη Γεννηματά με 4%. Θα οδηγήσει άμεσα σε εκλογές τη χώρα για να μην καταντήσει όπως το ΠΑΣΟΚ».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι χρειάζεται δεκανίκι για να κυβερνήσει.

Διευκρίνισε ωστόσο ότι η Ένωση Κεντρώων θα συγκυβερνούσε με τη Νέα Δημοκρατία αν της γινόταν πρόταση, υπό τον όρο πως θα στείλει στον κ. Μητσοτάκη εννέα σημεία – προτάσεις και εφόσον συγχωνεύσει τις τρεις συντάξεις σε μία, κάνει εκκαθαρίσεις στο Δημόσιο, τότε θα έχει ένα κόμμα κοντά του να ψηφίζει θετικά χωρίς να ζητάει τίποτα.

«Εγώ δεν είμαι Καμμένος να ζητάω υπουργεία», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top