Πολιτική

Μανιάτης: Ο Τσίπρας κάνει μέσα τον ήρωα και έξω είναι δουλοπρεπής

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης, αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους θεσμούς, εγκαλώντας τον για διπροσωπία και παρομοιάζοντάς τον με τον διπρόσωπο ρωμαϊκό θεό Ιανό.

Όπως σχολίασε ο κ. Μανιάτης, ο πρωθυπουργός μέσα εμφανίζεται σαν ήρωας που δήθεν διαπραγματεύεται γενναία, ενώ έξω είναι δουλοπρεπής προς τους δανειστές.

«Κανείς δεν ξέρει, ούτε οι υπουργοί, αλλά στα σίγουρα ο ελληνικός λαός, ποιος είναι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης γι’ αυτήν την καθυστέρηση, που το πιθανότερο απ’ όλα είναι ότι θα καταλήξει στην πλήρη παράδοση, στην παράδοση του ηττημένου, που μας έχει συνηθίσει ο κ. Τσίπρας. Και θα είναι η παράδοση ενός ηττημένου, που για πρώτη φορά θα έχει υπογράψει δύο μνημόνια», τόνισε ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ακόμη, ο κ. Μανιάτης σημείωσε ότι τώρα η ελληνική κυβέρνηση πηγαίνει η ίδια στα ξενοδοχεία των Βρυξελλών και εκλιπαρεί την τρόικα, μήπως και επιστρέψει στην Αθήνα, προσθέτοντας πως αυτό δεν τιμά, σε καμία περίπτωση, την κυβέρνηση οποιασδήποτε ευρωπαϊκής χώρας, πολύ περισσότερο τη δικής μας.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top