Ελλάδα

Μετά το τροχαίο με οδηγό 16χρονη… έπεσαν μπουνιές

Ελαφρά τραυματίστηκε, ευτυχώς, μία 16χρονη από την ευρύτερη περιοχή της Πηνείας, η οποία προχθές το βράδυ πήρε το αυτοκίνητο του μπαμπά της για να πάει μια βόλτα.

Η κοπέλα, η οποία φυσικά δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης, πήρε μαζί της και μια φίλη της για να κάνουν τη βόλτα τους, ωστόσο η βόλτα ήταν πολύ μικρής διάρκειας. Το αυτοκίνητο δεν είχε διανύσει ούτε 500 μέτρα και η 16χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε επάνω σε μία κολόνα.

Η νεαρή οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο και μαζί με τη φίλη της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για τη παροχή πρώτων βοηθειών.

Πιάστηκαν στα χέρια

Βέβαια, το περιστατικό δεν έληξε με τη μεταφορά τους, αφού στο νοσοκομείο ακολούθησε δεύτερος γύρος. Όπως ήταν φυσικό στο νοσοκομείο μετέβησαν και οι γονείς των κοριτσιών. Εκεί, ο πατέρας της φίλης ζήτησε το λόγο από τον πατέρα της 16χρονης, για το γεγονός ότι η 16χρονη πήρε το αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της αλλά και τη ζωή της φίλης.

Το εάν το αυτοκίνητο το πήρε η 16χρονη με τη συγκατάθεση του πατέρα παραμένει αδιευκρίνιστο, πάντως η μία κουβέντα έφερε την άλλη και οι δύο πατέρες δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια και, όπως λένε οι πληροφορίες, δεν έλειψαν οι χειροδικίες από τις δύο πλευρές. Γιατροί και νοσηλευτές αναγκάστηκαν να αφήσουν τους ασθενείς για να χωρίσουν τους γονείς, κάτι που έγινε αφού καταλάγιασε η οργή.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top