Ελλάδα

Με μήνυση θα απαντήσει ο Αρτέμης Σώρρας στον κουμπάρο του

Με μήνυση και αγωγή αναμένεται να απαντήσει ο Αρτέμης Σώρρας στον κουμπάρο του και δικηγόρο, Φώτη Λεπίδα, που στάθηκε η αφορμή για την καταδίκη του, σύμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του φυγόποινου προέδρου της “Ελλήνων Συνέλευσις” Βασίλη Νουζέλα.

Αν και ο Αρτέμης Σώρρας με τη σύζυγο του παραμένουν άφαντοι, μετά την καταδίκη τους σε κάθειρξη 8 ετών και 5ετη στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων, φρόντισαν να φτάσει τα χέρια του δικηγόρου Βασίλη Νουζέλα πληρεξούσιο προκειμένου να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες ελπίζοντας ότι θα ανατρέψει, έστω και προσωρινά, την δικαστική απόφαση που τους στέλνει στη φυλακή.

Ήδη, ο δικηγόρος κατέθεσε έφεση κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του.

Παράλληλα, όπως ήταν αναμενόμενο, με αίτηση του ζητεί αναστολή εκτέλεσης της ποινής υπό όρους μέχρι να κριθεί και πάλι σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Αρτέμης Σώρρας φαίνεται να έχει διαφύγει στην Ιταλία.

Σύμφωνα όμως με τον δικηγόρο, ο Σώρρας δεν έχει φύγει στο εξωτερικό αλλά βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα είπε πως αν απορριφθεί το αίτημα έφεση αύριο, θα μιλήσει με τον εντολέα του καθώς δεν γνωρίζει αν είναι στις προθέσεις του να παραδοθεί.

“Ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται στην Ελλάδα και σύντομα τις επόμενες ημέρες θα είναι παρών για να υποστηρίξει την αλήθεια και την αθωότητά του” δήλωσε στην κάμερα του Patras Tv ο κύριος Βασίλης Νουλέζας.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top