Αθλητισμός

Μποτία: Δεν υπάρχει δικαιολογία

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, με δηλώσεις του στη Nova. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν έχουν καμία δικαιολογία για το αποτέλεσμα και έδωσε το σύνθημα για περισσότερη δουλειά και άμεση βελτίωση ενόψει της συνέχειας.

«Δεν νομίζω πως υπάρχει δικαιολογία για το σημερινό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος μέσα στο παιχνίδι και δίκαια πήρε τη νίκη, εμείς ήμασταν κάπως χαμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εκεί οφείλεται το αποτέλεσμα. Το καλό είναι ότι παραμένουμε πρώτοι, έχουμε αρκετά ματς και στη διακοπή θα σκεφτούμε και θα δουλέψουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια» τόνισε και πρόσθεσε:

«Τα παιχνίδια ήταν συνεχόμενα, υπάρχει κούραση και παίκτες που έπαιζαν πολλά λεπτά. Αυτό δεν το έχουμε ως δικαιολογία όμως, είναι λογικό οι φίλαθλοι να μην είναι ικανοποιημένοι, πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια, πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Πάντα είμαι αισιόδοξος, αυτή η χρονιά είχε πολλές εναλλαγές αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή, να δούμε τα επόμενα ματς, έχουμε βαθμολογικό πλεονέκτημα και έχουμε και το κύπελλο και πρέπει να συνεχίσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top