Ελλάδα

Μυτιλήνη: Συγκλονίζει ο θάνατος 47χρονου στις τουαλέτες νοσοκομείου

Συγκλονίζει το Παννελλήνιο ο άδικος χαμός του 47χρονου Ερμόλαου Παπαστεφανή, ο οποίος πέθανε μέσα σε τουαλέτα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης…

Το σημαντικότερο όλων ήταν το γεγονός ότι από τις αιματολογικές εξετάσεις που έκανε ο άτυχος 47χρονος,φάνηκε ξεκάθαρα ότι αντιμετώπιζε σοβαρότατο καρδιολογικό πρόβλημα και έπρεπε να εισαχθεί άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του Lesvosnews.gr, οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις που του έγιναν καθώς και οι πόνοι που είχε στο στέρνο και στην πλάτη, παρέπεμπαν σε εξέλιξη ενός εμφράγματος.

Πράγματι οι εξετάσεις έδειξαν ότι οι τιμές της Τροπονίνης – είναι μία πρωτεΐνη που βρίσκεται στον μυοκαρδιακό ιστό και δείχνει κατά πόσο είναι πιθανό ασθενής με ύποπτα συμπτώματα να έχει υποστεί έμφραγμα – με τιμή ασφαλείας τις 14 μονάδες, είχε φτάσει μέχρι το πρωί τις 104.

Όπως επισημαίνουν έμπειροι γιατροί, προφανώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος, αφού όταν η Τροπονίνη φτάσει σε αυτές τις ενδείξεις, πολύ δύσκολα ο ασθενής θα αποφύγει το μοιραίο.

Άσχετα με το αν τον επισκέφθηκαν γιατροί – οι οικείοι του καταγγέλλουν εγκληματική αδιαφορία κάποιων γιατρών.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top