Πολιτική

ΝΔ για συνέντευξη Τσίπρα: “Αλαζονεία, ψέμα και προπαγάνδα”

«Οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα Documento.

“Το βιώνουν οι άνεργοι που δεν βλέπουν νέες δουλειές, οι νέοι που δεν έχουν προοπτική. Η μεσαία τάξη που διαλύεται από την υπερφορολόγηση, καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και ο κόσμος της υγιούς επιχειρηματικότητας. Όλοι αυτοί, δηλαδή, που απουσιάζουν από τη θεματολογία της συνέντευξης του κ. Τσίπρα. Προφανώς γιατί τα προβλήματά τους δεν τον ενδιαφέρουν. “, συνεχίζει η ανακοίνωση της ΝΔ, που καλεί τον πρωθυπουργό να απολογηθεί «για τα πρόσθετα βάρη που τους προκαλεί συνέχεια, για την ανυπαρξία των αναγκαίων αλλαγών στην οικονομία, στην παιδεία, στην ασφάλεια, στην υγεία. Παντού».

Η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει ακόμα πως ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του δεν είπε «ούτε κουβέντα για το πότε και πως θα κλείσει την αξιολόγηση. Για το τέλμα στο οποίο έχει βυθίσει τη χώρα, για την ανικανότητα της Κυβέρνησής του, για τα ατελείωτα ψέματα, για τα φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής που επί των ημερών του επεκτάθηκαν», ενώ σχολιάζει ότι η συνέντευξη δόθηκε «στην εφημερίδα και το δημοσιογράφο σήμα κατατεθέν της εξουσίας του και της διαπλοκής του», και για το λόγο αυτό «περίσσεψε η αλαζονεία, το ψέμα και η προπαγάνδα».

«Ο κ. Τσίπρας δεν είναι ο πρώτος πολιτικός που διακατέχεται από ύβρη. Είναι όμως ο πρώτος που το παθαίνει μέσα σε μόλις δύο χρόνια και έχοντας μόνο αποτυχίες να επιδείξει. Για τα υπόλοιπα θα φροντίσει ο ελληνικός λαός…», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top