Gossip

Ξανά κατηγορούμενος ο Πασχάλης για το στιγμιαίο λάθος

Σε μόνιμο κάτοικο των δικαστηρίων έχει μετατραπεί ο Πασχάλης Αρβανιτίδης, αφού μία εβδομάδα μετά την εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για την καταβολή διατροφής στο εκτός γάμου τέκνο του, ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε ξανά στις δικαστικές αίθουσες. Αυτή τη φορά έπρεπε να καθίσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία σε βάρος του Κωνσταντίνου Πάγκαλου, του γενετιστή που πραγματοποίησε την επίμαχη εξέταση DNA.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό, ενώ σε πρώτο είχε καταδικαστεί μαζί με τον τραγουδιστή και η σύζυγός του Αλίκη, η οποία δεν άσκησε έφεση κατά της απόφασης. Στη δικαστική αίθουσα εμφανίστηκε και πάλι μόνο η σύζυγός του ως άγγελος. «Ο δικηγόρος του είναι σε δικαστήριο στην Κέρκυρα και δεν μπορεί να τον εκπροσωπήσει. Ο σύζυγός μου δεν μπορούσε να παρασταθεί ή να κάνει εξουσιοδότηση γιατί είναι στο νοσοκομείο, έχει χρόνιο πρόβλημα. Σας προσκομίζω έγγραφο από το Ασκληπιείο Βούλας που αναφέρει ότι πάσχει από οσφυαλγία και του χορηγείται αγωγή. Εχω αίτημα αναβολής», ανέφερε η Αλίκη Αρβανιτίδη.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, στο άκουσμα της θετικής πρότασης της εισαγγελέως ως προς την αναβολή, ο γνωστός γενετιστής ξέσπασε: «Είμαι καθηγητής Πανεπιστημίου και μ’ έχουν διασύρει. Είναι από το 2008 η ιστορία. Κλείνουμε σχεδόν 10 χρόνια. Από αναβολή σε αναβολή πάει. Πρέπει να χάνουμε τις ημέρες μας να ερχόμαστε εδώ! Παρακαλώ το δικαστήριό σας να συνεχίσει τη δίκη». Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης, που θα πραγματοποιηθεί σε περίπου δύο μήνες.

Το χρονικό της κόντρας

Η υπόθεση του περιβόητου DNA που «έδειξε» ως πατέρα του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή το δημοφιλή τραγουδιστή έχει προκαλέσει δικαστικό «πονοκέφαλο» στην οικογένεια Αρβανιτίδη. Πριν από έντεκα χρόνια, αποκαλύφθηκε στη «μητέρα των μαχών», τη δίκη για την πατρότητα, ότι πατέρας του παιδιού ήταν ο Πασχάλης. Μετά το θετικό αποτέλεσμα των εξετάσεων, όμως, η σύζυγος του Πασχάλη έκανε δημόσιες δηλώσεις στα media και αμφισβήτησε τα αποτελέσματα, λέγοντας πως η διαδικασία δεν ήταν διαφανής, επειδή δεν ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος από τη μεριά του Πασχάλη, ενώ ο σύμβουλος της Τουτουντζή ήταν μαθητής του Κωνσταντίνου Πάγκαλου.

Οι δημόσιες δηλώσεις τόσο του Πασχάλη όσο και της συζύγου του για «εξέταση κάτω από αδιαφανείς συνθήκες» τούς οδήγησαν για πρώτη φορά το 2009 στην Ευελπίδων με το διορισμένο από το δικαστήριο επιστήμονα Κωνσταντίνο Πάγκαλο να ζητά με αγωγή χρηματική αποζημίωση. Εκείνος υποστήριζε ότι κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας στο διαγνωστικό κέντρο το ζευγάρι «ουδεμία αντίρρηση ή επιφύλαξη εξέφρασε σχετικά με τις συνθήκες των ανωτέρω ενεργειών. Αλλωστε όλα τα δείγματα αίματος ελήφθησαν παρουσία του Πασχάλη Αρβανιτίδη, της Ουρανίας Τουτουντζή και του παιδιού ταυτοχρόνως». Ωστόσο, ο κ. Πάγκαλος είχε αναφέρει ότι η συμπεριφορά της Αλίκης Αρβανιτίδη στο ιατρείο τον είχε αναγκάσει να την περιορίσει στα πίσω δωμάτια του ιατρείου.

Ηταν Απρίλιος του 2011 όταν η Αλίκη Αρβανιτίδη καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε φυλάκιση 14 μηνών με τριετή αναστολή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του γενετιστή. Σε αυτό το επεισόδιο της μεταξύ τους διαμάχης είχε δηλώσει: «Εχουμε πόλεμο. Σκοπεύουμε να προσφύγουμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια να εξετάσουμε το θέμα λεπτομερώς, αφού τα ελληνικά αρνούνται μια δεύτερη ευκαιρία εξέτασης του θέματος. Τίποτε δεν είναι τελεσίδικο, είμαστε σε πόλεμο πλέον».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top