Διεθνή

«Ο πρόεδρος Τραμπ σπανιότατα μετανιώνει για τα… τιτιβίσματά του»

Ο Αμερικανός πρόεδρος διαβεβαίωσε σήμερα ότι «πολύ σπάνια» μετανιώνει για τα μηνύματα που αναρτά στο Twitter, αποκρούοντας μια ερώτηση σχετικά με τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς του ότι ο προκάτοχός του, ο Μπαράκ Ομπάμα, υπέκλεπτε τα τηλεφωνήματά του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του.

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ ο Τραμπ είπε ότι δυο τους «τουλάχιστον έχουν κάτι κοινό», αναφερόμενος προφανώς στις πληροφορίες ότι κατά την προεδρία του Ομπάμα οι αμερικανικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν και το δικό της τηλέφωνο.

Ηγετικά στελέχη του Κογκρέσου, και των δύο κομμάτων, έχουν δηλώσει ότι δεν πιστεύουν πως ο Τραμπ είχε πέσει θύμα υποκλοπών.

Ο πρόεδρος απέρριψε επίσης την κριτική σε βάρος του εκπροσώπου του, του Σον Σπάισερ ο οποίος την Πέμπτη είπε ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες βοήθησαν τον Ομπάμα στις παρακολουθήσεις. Σύμφωνα με τον Τραμπ, ο Σπάισερ απλώς επαναλάμβανε τις δηλώσεις που έκανε ένας αναλυτής του τηλεοπτικού καναλιού Fox News.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top