Διεθνή

Ο «τσάρος» της οικονομίας των ΗΠΑ αγόρασε σπίτι αξίας 12,6 εκατ. δολαρίων

Ο Στίβεν Μνούτσιν, ο νέος υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, πρώην ανώτατο στέλεχος της επενδυτικής τράπεζας Goldman Sachs, αγόρασε μια πολυτελή μονοκατοικία στην Ουάσινγκτον καταβάλλοντας 12,6 εκατομμύρια δολάρια, όπου θα εγκατασταθεί, όχι μακριά από την συνοικία Καλοράμα, έγραψε χθες Τετάρτη η εφημερίδα Washington Post.

Ο Μνούτσιν επέλεξε ένα οίκημα με εννέα υπνοδωμάτια, 11 μπάνια, τέσσερα γκαράζ και μια πισίνα, στη συνοικία των πρεσβειών.

Το ακίνητο βρίσκεται στη συνοικία Massachusetts Heights, όχι μακριά από την κατοικία άλλου ενός στελέχους της κυβέρνησης Τραμπ, του δισεκατομμυριούχου Ουίλμπουρ Ρος, νέου υπουργού Εμπορίου. Στην περιοχή βρίσκονται εξάλλου οι πρεσβείες του Ηνωμένου Βασιλείου, της Βραζιλίας και της Ιταλίας.

Ο Μνούτσιν θα ζει σε μικρή απόσταση από την ακριβή συνοικία Καλοράμα, όπου μετακόμισε πρόσφατα ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, αλλά και η πιο προβεβλημένη κόρη του αμερικανού προέδρου, η Ιβάνκα Τραμπ, με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ. Το ζευγάρι, που έχει τρία παιδιά, αγόρασε ένα ακίνητο έναντι 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top