Ελλάδα

Σε κελί-φρούριο ο αστυνομικός που σκότωσε τον ταξιτζή στην Καστοριά

Σε «αποστειρωμένο» περιβάλλον στις φυλακές Φελιού στα Γρεβενά οδηγήθηκε χθες ο 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί, Κοσμά Τζέλιου, στην Καστοριά.

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές έκριναν ότι συντρέχουν λόγοι αυξημένων μέτρων ασφαλείας υπό το φόβο επίθεσης μέσα στις φυλακές κατά του αστυνομικού, ο οποίος το καλοκαίρι του 2014 είχε πυροβολήσει τον αρχηγό του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκο Μαζιώτη. Για το λόγο αυτό έχουν δοθεί εντολές αυξημένης επιτήρησης του κελιού του.

Μετά από μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή, η οποία διήρκησε περίπου πέντε ώρες, ο 30χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος. Τόσο κατά την έλευσή του στο δικαστικό μέγαρο Καστοριάς όσο και κατά τη μεταγωγή του τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Ο αστυνομικός επιμένει ότι κίνητρό του ήταν η ληστεία λόγω οικονομικών προβλημάτων. Πληροφορίες από το συναδελφικό του περιβάλλον αναφέρουν ότι ο 30χρονος συνήθιζε να παίζει τυχερά παιχνίδια στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας κάρτες, τις οποίες ενδεχομένως είχε υπερχρεώσει.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top