Πολιτική

Σκληρή απάντηση του ΠΑΣΟΚ στον «ακροδεξιό και λαϊκιστή» Καμμένο

Με σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης άσκησε κριτική στις αναφορές του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.

«Κανένας δε μπορεί να μειώσει την προσφορά των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ στη χώρα, με πρωθυπουργούς τον Α. Παπανδρέου, τον Κ. Σημίτη και τον Γ. Παπανδρέου.

Πολύ περισσότερο ο ακροδεξιός, λαϊκιστής κ. Καμμένος. Ο κ. Καμμένος βρίσκεται στην Κυβέρνηση για να σφουγγαρίζει τις διαχρονικές ευθύνες του Κώστα Μητσοτάκη, του Κώστα Καραμανλή και της δεξιάς διαχρονικά. Να τον χαίρεται ο “αριστερός” κ. Τσίπρας και ο “προοδευτικός” ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της συζήτησης σε επίκαιρη ερώτηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου για τα εξοπλιστικά αναφέρε: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω επίσης κύριε Θεοχαρόπουλε, ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πιστεύει ότι τις σημαίες τις παίρνει ο αέρας, όπως πίστευε η κυβέρνηση του κ. Σημίτη με υπουργό τον κ. Πάγκαλο» .

Ενώ σε αλλο σημείο της ομιλίας του τόνισε ότι: «Εγώ είμαι υπερήφανος που ήμουν στην κυβέρνηση Καραμανλή και η κυβέρνηση Καραμανλή ήταν αυτή που με υπουργό τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο έκανε την αναβάθμιση των αεροσκαφών στην Πολεμική Αεροπορία. Εσείς όμως είστε σε μια παράταξη που ήταν μαζί σας ο Άκης Τσαχατζόπουλος, ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο Τραυλός, ο Σμπώκος και όλοι όσοι περιλαμβάνονται στις δικογραφίες των σκανδάλων των εξοπλιστικών: Ληστέψατε την Ελλάδα!».

«Εσείς φέρατε εδώ πέρα τον Σάφα και πήρε 500 εκατομμύρια και την κοπάνησε! Εσείς θα πρέπει να ντρέπεστε και να απολογείστε! Σε όλες τις δικογραφίες που υπάρχουν για τα εξοπλιστικά, είναι εμπλεκόμενα στελέχη του κόμματος σας!», είπε ο κ. Καμμένος και τόνισε πως όπου ανοίγει δικογραφία όλο το ΠΑΣΟΚ είναι μέσα.

«Ο κ. Λιακουνάκος έκανε βόλτα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Όλοι οι έμποροι όπλων που σήμερα είναι με τα βραχιολάκια είναι δικοί σας», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top