Διεθνή

Συνελήφθη Ρωσίδα μαστροπός για σχέσεις με τον δολοφόνο του Ρώσου πρέσβη

Μια 33χρονη Ρωσίδα με το όνομα Αικατερίνα Μπ. συνέλαβε η τουρκική αστυνομία για σχέσεις με το δολοφόνο του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα. Η 33χρονη ομολόγησε κατά την ανάκριση πως διατηρούσε επαφή μέσω μηνυμάτων με τον Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς. Στην ανάκριση αποκαλύφθηκε επίσης ότι είχε τηλεφωνήσει και στο Ρωσικό Κέντρο Πολιτισμού στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sabah, 33χρονη Ρωσίδα είναι μαστροπός και ασχολείτο με ραντεβού γυναικών που έκλεινε σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων της Άγκυρας με Τούρκους επιχειρηματίες. Τις συναντήσεις σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα τις έκλεινε μέσω δύο σχετικών ιστοσελίδων που διέθετε και προσέφεραν παρόμοιες υπηρεσίες. Αυτή τη στιγμή η Ρωσίδα με απόφαση του δικαστηρίου κρατείται σε μια από φυλακές της Άγκυρας.

Η ρωσική πρεσβεία, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Tass, επικαλούμενο την υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της στην Άγκυρα, Ιρίνα Κασίμοβα, υπέβαλε αίτημα προς τις τουρκικές αρχές μέσω του οποίου ζητούσε ενημέρωση, αναφορικά με την εγκυρότητα των τουρκικών δημοσιευμάτων, όσον αφορά την σύλληψη της 33χρονης Ρωσίδας. Ωστόσο, όπως δήλωσε η ίδια, προς το παρόν δεν έχει υπάρξει απάντηση από τουρκικής πλευράς.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top