Αθλητισμός

Τέλος εποχής για τον Παυσανία Παπανικολάου από την ΕΠΟ!

Η απόφαση για την απόλυσή του ελήφθη από τη διοίκηση της ομοσπονδίας και του ανακοινώθηκε την Πέμπτη 2/3 από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΠΔΕ, Νίκο Μπάρτζη.

Στον Παπανικολάου, χρεώνεται το σκάνδαλο με τις κρυφές κάμερες στα γραφεία της ΚΕΔ, τα συστήματα που είχαν τοποθετηθεί και μπορούσαν να φιλοξενήσουν κρυφές κάμερες στα γραφεία του προέδρου και του αντιπροέδρου, αλλά και η μη λειτουργία του συστήματος πυρασφάλειας στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ε.Ε.

Αυτό που του ειπώθηκε είναι πλέον η ομοσπονδία δεν χρειάζεται τις υπηρεσίες του. Ούτως ή άλλως η θητεία του ως εκτελεστικού γραμματέα έληξε με τη θητεία της τελευταίες αιρετής διοίκησης της ΕΠΟ και έως τώρα παρέμενε ως «προσωρινός».

Εκτός του Παπανικολάου έχει ήδη υπάρξει η απόλυση του επίσης ισχυρού προσώπου στην ΕΠΟ, Χρήστου Υφαντή, στις 9/12/2016 για το λάθος που έγινε στις ημερομηνίες των αγώνων του κυπέλλου.

Επομένως επί των ημερών της ΠΔΕ τα δύο πιο σημαντικά στελέχη που είχαν συνδέσει την παρουσία τους με τις έως τούδε αιρετές διοικήσεις της ομοσπονδίας, αποτελούν παρελθόν.

Πηγή: soccerplus.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top