Πολιτική

Τόσκας: Αποκαλύφθηκε η πολιτική υποκρισία του δημάρχου Αθηναίων

Απάντηση σε όσα του καταλόγισε το πρωί, μέσω του ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, κάνοντας λόγο για «πολιτική υποκρισία» του δημάρχου Αθηναίων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Καμίνης κατήγγειλε τη διακίνηση ναρκωτικών στους χώρους των καταλήψεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, το Πολυτεχνείο και άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα, ζητώντας την παραίτηση του κ. Τόσκα.

«Η πολιτική υποκρισία του δημάρχου Αθηναίων Γ.Καμίνη σήμερα αποκαλύφθηκε. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο ίδιος δήμαρχος αφού έκανε τη διαπίστωση ότι τα τελευταία 20 χρόνια η κατάσταση στην Αθήνα έχει επιδεινωθεί ραγδαία, ζήτησε εκ νέου την παραίτηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων κάνει ότι δεν βλέπει τις διαδοχικές, μεθοδικές και αποτελεσματικές επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας κατά της διακίνησης ναρκωτικών τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και σε περιοχές που επί δεκαετίες δεν γίνονταν τέτοιες αστυνομικές επιχειρήσεις» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τόσκας.

Και συνεχίζει: «Αν ο κ. Καμίνης έχει μύχιες πολιτικές βλέψεις να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς είναι δικαίωμά του. Είναι απορίας άξιο, όμως, γιατί δεν επέδειξε τον ίδιο αντιπολιτευτικό οίστρο απέναντι στους διατελέσαντες Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη τα τελευταία έξι χρόνια καθότι ο ίδιος είναι δήμαρχος Αθηναίων από το 2011.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν θεωρεί πολιτικό αντίπαλο τον δήμαρχο Αθηναίων και δεν θα τον ακολουθήσει στο τραγελαφικό πολιτικό παραλήρημα των επανειλημμένων προσωπικών επιθέσεων. Δήμος και Πολιτεία έχουν ένα κοινό αντίπαλο, τα προβλήματα των πολιτών. Ας το κατανοήσει για να προχωρήσουμε ένα βήμα πιο πέρα στον αντικειμενικό στόχο. Και αυτό εάν κοινός στόχος είναι η βελτίωση της ζωής των Αθηναίων κι όχι η αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση της Αριστεράς λόγω Κεντροαριστερών επιδιώξεων».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top