Ελλάδα

Aποκαλύψεις για τον αδικοχαμένο Γιώργο Βακάκη: “O Τζώρτζης είχε μεγάλη αδυναμία στα…”

Ως ιδιαίτερα συγκροτημένο και σεμνό περιγράφουν οι φίλοι του τον Γιώργο Βακάκη ή αλλιώς τον Τζώρτζη, όπως τον αποκαλούν οι δικοί του άνθρωποι.

«Δεν ήταν λάτρης της ταχύτητας. Ισως γι’ αυτό και ο πατέρας του να του εμπιστεύτηκε την Porsche γιατί γνώριζε πως ο Τζώρτζης είναι προσεκτικός και δεν έτρεχε. Πού να το φανταστεί ο άνθρωπος… Ηταν η κακιά στιγμή. Δεν ξέρω τι έφταιξε, αυτό θα το απαντήσουν οι Αρχές όταν βγουν τα αποτελέσματα. Ηταν απλό παιδί. Οταν κατέβαινε στα γραφεία της εταιρείας στο Μοσχάτο για να μην μπλέξει στην κίνηση χρησιμοποιούσε αρκετές φορές τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς», λέει φίλος της οικογένειας Βακάκη στο «Εθνος της Κυριακής».

Ο Τζώρτζης ήταν ο βενιαμίν της οικογένειας, η οποία έχει ακόμα δύο κόρες, τη Σοφία και τη Χριστίνα. Φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη και στη συνέχεια σπούδασε web design στο Μαϊάμι. Στην ίδια πόλη είχε σπουδάσει σεφ, στη φημισμένη σχολή Gordon Bleu, και η μεσαία αδελφή του, Χριστίνα.

Καλλιεργημένος

«Λάτρευε τις αδελφές του και εκείνες το ίδιο. Ολοι τού είχαν αδυναμία γιατί ήταν ο μικρότερος. Οταν η μεγάλη αδελφή του, Σοφία, η οποία έχει σπουδάσει Οικονομικά, βρισκόταν για ένα διάστημα για σπουδές στη Ρώμη, εκείνος την επισκεπτόταν τακτικά γιατί του έλειπε. Αγαπούσε πολύ την τεχνολογία, το σχέδιο και τη λογοτεχνία. Είχε διαβάσει πολλά εξωσχολικά βιβλία και ήταν για την ηλικία του ιδιαίτερα καλλιεργημένο παιδί. Επίσης του άρεσε πολύ η θάλασσα. Δεν ξενύχταγε και δεν έπινε σχεδόν καθόλου.

Ο Τζώρτζης σε ένα πράγμα είχε μεγάλη αδυναμία, στα ταξίδια. Είχε ταξιδέψει σε διάφορες χώρες και είχε επισκεφθεί τα πιο απίθανα μέρη. Κυρίως του άρεσαν οι εξωτικοί προορισμοί. Απ’ ό,τι ξέρω δεν είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του, ήθελε να κάνει ακόμα κάποιο μεταπτυχιακό.Οταν είχε διακοπές, επέστρεφε στην Ελλάδα και εργαζόταν στην εταιρεία έχοντας αναλάβει το ηλεκτρονικό εμπόριο των Jumbo. Θαύμαζε τον πατέρα του και δεν είχε αυτό το κόμπλεξ ή τον ανταγωνισμό που καμιά φορά έχουν τα παιδιά των επιτυχημένων επιχειρηματιών. Ηταν φιλόδοξος και ήθελε και εκείνος με τη σειρά του να κάνει νέα πράγματα και να επεκτείνει την εταιρεία. Οι γονείς του τον είχαν μεγαλώσει σωστά. Ο Απόστολος Βακάκης έχει λατρεία στα παιδιά του, αλλά ήταν και αυστηρός. Απ’ όσο γνωρίζω ειδικά όταν εκείνα ήταν μικρά ήταν ”σφιχτός” απέναντί τους σε ό,τι αφορούσε τα χρήματα.

Δεν είχαν δηλαδή ό,τι ήθελαν και δεν τα είχε κακομάθει. Και τα τρία παιδιά είχαν εργαστεί στο παρελθόν σε διάφορα πόστα της εταιρείας, από τις αποθήκες μέχρι τα ταμεία. Η μεγαλύτερη κόρη του, Σοφία, μετά την επιστροφή της από τις σπουδές της στο εξωτερικό, ξεκίνησε να εργάζεται ως υπάλληλος στην εταιρεία ενώ το τελευταίο διάστημα εισήλθε και στο ΔΣ της εισηγμένης αναλαμβάνοντας καθήκοντα εκτελεστικού μέλους. Με την επιχείρηση είχε ασχοληθεί στο παρελθόν και η δεύτερη κόρη του, Χριστίνα, στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και στο e-shop», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top