Ελλάδα

Αποκαλύψεις από τον κουμπάρο του Σώρρα: «Δεν ξέρει καν ποιος είναι ο Δίας, το λεξικό του είναι 20 λέξεων»

Για τα «έργα και τις ημέρες» του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του μίλησε ο κουμπάρος τους Φώτης Λεπίδας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το patrastimes, σοκάρουν τα όσα είπε ο κουμπάρος και ένα από τα θύματα του Αρτέμη Σώρρα, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, για τα έργα και της ημέρες τόσο του ιδρυτή της «Ελλήνων Συνέλευσις» όσο και της συζύγου του, μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο-Κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στο «Ράδιο Γάμμα».

Ο κ. Λεπίδας, αναφερόμενος στον Αρτέμη Σώρρα, τον χαρακτήρισε «σύγχρονο Καματερό», συμπληρώνοντας πως η περίπτωσή του χρήζει και ψυχιατρικής προσέγγισης και διερεύνησης. Ο κουμπάρος και θύμα του Αρτέμη Σώρρα πρόσθεσε ότι ο εγκέφαλος σε όλα όσα έχει κάνει και όσα θα αποκαλυφθούν πως έχει κάνει ο Σώρρας είναι η γυναίκα του, τονίζοντας πως η ποινή οκταετούς κάθειρξης και η στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων είναι τα προεόρτια των όσων έρχονται για το ζευγάρι.

Σε ό,τι αφορά τα πεπραγμένα τους ζεύγους Σώρρα, ο κ. Λεπίδας τόνισε πως χρήζουν ψυχιατρικής προσέγγισης, σημειώνοντας πως «εάν πουν 3 φορές το ίδιο ψέμα, τότε πιστεύουν πως είναι αλήθεια», ενώ πρόσθεσε πως τα ηνία τα κινεί η σύζυγος του Σώρρα . «Ο Σώρρας έχει λεξιλόγιο 20 λέξεων και δεν γνώριζε καν τι είναι ο Δίας. Περισσότερες πιθανότητες ήταν αν άκουγε τη λέξη Δίας να νόμιζε πως πρόκειται για επωνυμία συλλόγου ηλεκτρολόγων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεπίδας, τονίζοντας πως αυτή που γράφει και συντάσσει τα κείμενα είναι η γυναίκα του.

Στο ερώτημα κατά πόσο θεωρεί ότι ο Σώρρας έχει διαφύγει στο εξωτερικό, εκτίμησε πως ο χώρος από τον οποίο έκανε το «διάγγελμα παράνοιας», το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, είναι το υπόγειο κάποιου ελληνικού σπιτιού, ενώ αποκάλυψε πως ο Σώρρας είχε επαφές -όπως του είχε δηλώσει- με πρόσωπα από τις μυστικές υπηρεσίες, ενώ κάποτε του εμφάνισε και ταυτότητα της ΕΥΠ.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top