Ελλάδα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ: Τι λέει στενός φίλος του οδηγού για τον αστυνομικό

Φως στα σκοτεινά σημεία της δολοφονίας του οδηγού ταξί από τον ειδικό φρουρό στην Καστοριά, επιχειρεί να ρίξει η μαρτρυρία αδελφικού φίλου του θύματος.

Οπως υποστήρξε σε συνέντευξή του στον alphafm.gr, ο Νίκος Τοτονίδης, στενός φίλος δολοφονημένου οδηγού ταξί, είναι βέβαιο πως το θύμα δεν γνώριζε τον δράστη.

«Με ειδοποίησε ο γιός του ότι είχε χάσει τον πατέρα του, μου πήγε το μυαλό ότι κάτι συμβαίνει. Τι κινητό χτυπούσε αλλά βέβαια δεν απαντούσε κανείς. Εδωσα σήμα στην εταιρεία να ψάξει το τελευταίο του στίγμα. Στις 5 και τέταρτο είδαμε το τελυταίο του στίγμα στο σημείο που ήταν το αυτοκίνητο. Στις 8.30 πήγαμε στο σημείο, μαζί με τη σύζυγό του. Μέχρι τότε, γνωρίζαμε ότι ο δράστης ήταν ο τελευταίος πελάτης. Στην πιάτσα είχε μείνει το τελυταίο ταξί του Κοσμά.

¨οταν πήγαμε στο σημείο που ήταν το αυτοκίνητο, είδαμε το σώμα του πεσμένο κάτω μερικά μέτρα μακριά από το ταξί. Το ταξί ήταν παρκαρισμένο με κλειστές τις πόρτες και πεντακάθαρο. Ολα έγιναν έξω από το αυτοκίνητο. Τον εβγαλε εξω από το ταξί. Τα χρήματα βρέθηκαν πάνω στο θύμα. Στην αρχή το μυαλό μας πήγε στον μανιακό δολοφόνο των οδηγών ταξί της Αθήνας. Περιμένουμε την επίσημη απάντηση από την αστυνομία. »

«Καμία απολύτως σχέση δεν είχαν θύμα κα δράστης και ζήτησα να βγω στα ραδιόφωνα για να σταματήσουν αυτά τα κουτσομπολιά και πληγώνουν τη μνήμη του Κοσμά και της οικογένειάς του. Δεν είχε καμία απολύτως σχέση, μπορεί να τον γνώριζε φατσικώς. Την προηγούμενη μέρα είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο μόνο για τη δουλειά μας και συζητήσαμε για το πως μπορούσαμε να αυξήσουμε τη δουλειά μας. Δεν γνωρίζει κανένα συγγενικό πρόσωπο τον 30χρονο δράστη».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top