Πολιτική

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στη μητέρα του Νίκου Παππά

Το τελευταίο αντίο στη Ματίνα Παππά, μητέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά…, θα πουν τη Δευτέρα 20 Μαρτίου η οικογένεια και οι φίλοι της στο Κοιμητήριο Καισαριανής.

Με ένα κείμενο που αναρτήθηκε στην «Αυγή» ο σύζυγός της Στέλιος και τα παιδιά της Νίκος και Μάριος συγκινούν με τα λόγια τους. «Είμαστε περήφανοι που στόλισες τη ζωή μας με την παρουσία σου» λένε μεταξύ άλλων και προσθέτουν: «Ο Στέλιος και τα παιδιά σου, ο Νικόλας και ο Μάριος, σου οφείλουμε την αξιοπρέπεια της ζωής που μας χάρισες».

Διαβάστε τι έγραψαν:

«Όταν αποχαιρετούμε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο προσπαθούμε να βρούμε τα πιο όμορφα επίθετα. Πώς όμως να χωρέσει η ομορφιά σου μέσα στις λέξεις; Πώς άντεξες όλα σου τα χρόνια τις ανείπωτες δοκιμασίες, από τα χρόνια της δικτατορίας αλλά και στα ύστερα; Μόνο όσοι δεν σε γνώρισαν προσπαθούν να φυλακώσουν σε τυπολατρίες το κάλλος σου. Είμαστε περήφανοι που στόλισες τη ζωή μας με την παρουσία σου. Ο Στέλιος και τα παιδιά σου, ο Νικόλας και ο Μάριος, σου οφείλουμε την αξιοπρέπεια της ζωής που μας χάρισες.

Όλοι μαζί με συγγενείς, με φίλους/ες, και συντρόφους/σες θα σε χαιρετίσουμε τη Δευτέρα 20/3/2017 ώρα 4:00 μ.μ. στο κοιμητήριο της Καισαριανής

Αντί για στεφάνια θα ενισχύσουμε την προσπάθεια της Εταιρείας Σπαστικών “ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ” στους λογαριασμούς: Alpha Bank 119-00-2002-008641, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος 082-48-0000-13, Πειραιώς 5075-039462-760».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top