Ελλάδα

Δηλώσεις ντροπής: «Μήπως ήταν συνεννοημένοι Υπάτιος και Βακάκης για το τροχαίο; Γιατί είναι τόσο…»

Με αφορμή το σφοδρό τροχαίο στη Θήβα, που κόστισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους, πολλοί είναι εκείνοι που μετά τις εκδηλώσεις συμπόνιας και συμπαράστασης, προχώρησαν σε κακεντρεχή σχόλια…

Η εμφάνιση του τραγικού πατέρα, Υπάτιου Πατμάνογλου στα MME, ο οποίος μίλησε δείχνοντας το μεγαλείο της ψυχής του, μάλλον ξένισε πολλούς χρήστες του διαδικτύου.

Από την πρώτη στιγμή, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, εμφανιζόμενος σε διάφορες εκπομπές, δεν κατηγόρησε ποτέ τον Γιώργο Βακάκη (οδηγό της Porsche), δίνοντας σε όλους μαθήματα ήθους.

Το ψύχραιμο βλέμμα και η ομιλία του Υπάτιου, για τον χαμό της οικογένειάς του και το «συγχωροχάρτι» στον Βακάκη, που μάλλον οφείλονται στο ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη την κατάσταση ή βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποδοχής, έκανε πολλούς χρήστες του διαδικτύου να αντιδράσουν ποικιλοτρόπως.

Δηλαδή, από την αμέριστη συμπαράσταση στην κατά μέτωπον επίθεση!

Είναι γεγονός, πως η ψυχραιμία του Υπάτιου δεν θεωρείται ως επί το πλείστον φυσιολογική, αλλά προφανώς κανένας δεν μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί τι πέρασε αυτός ο άνθρωπος στα 5 δευτερόλεπτα, που έβλεπε την οικογένειά του να γίνεται παρανάλωμα του πυρός και το σοκ που έχει υποστεί.

Μεταξύ λοιπόν, των κακεντρεχών σχολίων για τον Υπάτιο Πατμάνογλου, όπως «Πού βρίσκει τόση ψυχραιμία;», «Μάλλον χάρηκε», «Δεν ντρέπεται να εμφανίζεται σε εκπομπές», «Στη θέση του θα είχα αυτοκτονήσει» κλπ, ένα σχόλιο δείχνει την παντελή έλλειψη παιδείας κάνοντας λόγο για…. συνομωσιολογίες.

«Πολύ ψύχραιμος είναι! Μήπως τελικά ήταν συνεννοημένος με τον Βακάκη για το τροχαίο;». Αυτό ήταν το μικρόψυχο σχόλιο χρήστη του διαδικτύου, που προκάλεσε οργή, δείχνοντας την ασέβεια σε όλο της το μεγαλείο.

Εύλογα λοιπόν, αναρωτιέται κανείς, μήπως θα έπρεπε αυτός ο άνθρωπος (σ.σ. Υπάτιος), να κλαίει on camera προς τέρψη του κοινού; Μήπως με αυτόν τον τρόπο θα έδειχνε τον πόνο, που βιώνει; Ή μήπως θα έπρεπε να απειλεί θεούς και δαίμονες;

Αρκεί να σκεφτεί κανείς, πως οποιαδήποτε κι αν ήταν η αντίδραση του Υπάτιου Πατμάνογλου, τόσο η αγαπημένη του Αποστολία όσο και ο 3χρονος γιος του Παύλος, δεν γυρίζουν πίσω.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top