Ελλάδα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ: Έπαιρνε ψυχοφάρμακα ο πατέρας και τα σταμάτησε

Το κοριτσάκι, το οποίο σκότωσε στον ύπνο ο πατέρας του και αυτοκτόνησε, κηδεύτηκε το μεσημέρι στον οικογενειακό τάφο, στον οποίο έχει ταφεί και η μητέρα του…

Όπως αποκάλυψε η νονά του πατέρα, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο πατέρας αν και υπεραγαπούσε το παιδί του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία έγιναν έντονα μετά το θάνατο της γυναίκας του από καρκίνο.

Μάλιστα, όπως είπε, ο γιατρός του είχε δώσει φαρμακευτική αγωγή, την οποία όμως ο πατέρας δεν ακολούθησε.

«Ο Χρήστος δεν έπαιρνε ψυχοφάρμακα. Τελευταία όμως δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα. Είχε αδυνατίσει πολύ και νόμιζε ότι είχε καρκίνο. Το τελευταίο βράδυ ήταν με τον γιο μου και του είπε ότι δεν αισθάνεται καλά ψυχολογικά. Του είχε δώσει ο γιατρός (ψυχοφάρμακα), πήρε μία δύο φορές και μετά τα σταμάτησε γιατί πίστευε ότι μόνος του θα τα καταφέρει»

Η νονά του πατέρα, μίλησε και εκείνη για τις δυσκολίες τις οποίες είχε αντιμετωπίσει το ζευγάρι μέχρι να αποκτήσει την κορούλα του. Και για το λόγο αυτό, ο πατέρας την υπεραγαπούσε. Όπως είπε η νονά του πατέρα, το ζευγάρι είχε κάνει 11 εξωσωματικές μέχρι να αποκτήσει την μικρή Βαλεντίνα.

«Δε φαινόταν ο Χρήστος ότι είχε κάποια σκέψη ότι θα κάνει αυτό το κακό. Τι συνέβη; Είναι άβυσσος το μυαλό του ανθρώοπου. Πάντως λάτρευε το παιδί του γιατί δεν υπήρχε τίποτε μα τίποτε άλλο από αυτό»

Σύμφωνα με τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα «δεν το κάνει αυτό ένας άνθρωπος με μια απλή κατάθληψη. Αυτό το κάνουν άνθρωποι με ψυχωτικές ιδέες. Υπάρχουν εμμονές. Αυτές οι εμμονές είναι ψυχωτικές. Δεν είναι η απλή κατάθλιψη. Αυτές οι ιδέες μπορούν να μας οδηγήσουν σε αυτές τις καταστάσεις»…

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top