Διεθνή

H Μελάνια επισκίασε τον Ντόναλντ Τραμπ σε σπάνια εμφάνιση στον Λευκό Οίκο

Η Αμερική φαίνεται ότι αρχίζει να συμπαθεί τη Μελάνια Τραμπ, καθώς νέα δημοσκόπηση έδειξε ότι η Πρώτη Κυρία τώρα, είναι πιο δημοφιλής από τον σύζυγό της. Το ποσοστό δημοτικότητας της Μελάνια Τραμπ έφθασε στο 52%, αυξήθηκε κατά 16% από την ημέρα ορκωμοσίας του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του CNN/ORC International poll το ποσοστό δημοτικότητας του Αμερικανού προέδρου ανέρχεται σε 45%.

Η Μελάνια Τραμπ παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και συνέχισε να ζει στον πύργο Τραμπ μαζί με τον γιο τους, τις πρώτες μέρες της προεδρίας του συζύγου της.

Η γεννημένη στη Σλοβενία, πρώην μοντέλο, Μελάνια Τραμπ διοργάνωσε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την Τετάρτη, στη διάρκεια της οποίας μίλησε για την εμπειρία της, τα πρώτα χρόνια της ζωής της σε μία κομμουνιστική χώρα και την άφιξή της στην Αμερική ως μετανάστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Telegraph».

Η δημοσκόπηση του CNN / ORC έδειξε ότι το 52% των Αμερικανών έχει θετική άποψη για τη Μελάνια Τραμπ, και ότι το 32% έχει αρνητική γνώμη. Μόνο το 3% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν έχει ακούσει ποτέ για τη σύζυγο του Αμερικανού προέδρου και το 12% δεν εξέφρασε γνώμη. Από τους υποστηρικτές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, το 86% απάντησε ότι έχει θετική άποψη για τη Μελάνια Τραμπ και από τους υποστηρικτές του Δημοκρατικού Κόμματος το 22% εξέφρασε θετική γνώμη.

Το ποσοστό δημοτικότητας της Μελάνια Τραμπ παραμένει μικρότερο από το ποσοστό της Μισέλ Ομπάμα, η οποία αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο με το 70% των Αμερικανών να έχουν θετική άποψη για εκείνη. Το 93% των υποστηρικτών του Δημοκρατικού Κόμματος και το 50% των υποστηρικτών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος είχαν εκφράσει θετική γνώμη για την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Στο γεύμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Μελάνια Τραμπ είπε απευθυνόμενη στο ακροατήριο που ήταν αποκλειστικά γυναίκες:

«Ως μετανάστρια και έχοντας μεγαλώσει σε μία κομμουνιστική κοινωνία, γνωρίζω πάρα πολύ καλά την αξία και τη σημασία της ελευθερίας και των ίσων ευκαιριών».

Η κ. Τραμπ, η οποία μιλά αρκετές γλώσσες, πρόσθεσε:

«Εξακολουθώ να πιστεύω σθεναρά ότι η μόρφωση είναι ο πιο ισχυρός τρόπος για την προώθηση και διασφάλιση των δικαιωμάτων των γυναικών».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top