Ελλάδα

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Έφεραν κομπρεσέρ σε… κηδεία! Δείτε γιατί

Πρωτοτυπήσαμε και πάλι…

Μακάβριες σκηνές διαδραματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή στο Δημοτικό Νεκροταφείο Λουτρακίου κατά τη διάρκεια κηδείας, όταν διαπιστώθηκε την ώρα της ταφής ότι το φέρετρο ήταν μεγαλύτερων διαστάσεων από τον τάφο που είχε ανοιχτεί.

Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των συγγενών, οι οποίοι από τη μια έκλαιγαν για την απώλεια του συγγενικού τους προσώπου και από την άλλη δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον θυμό τους γι” αυτό που είχε συμβεί.

Αγανακτισμένος αποχώρησε ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο, ο οποίος προσπάθησε μαζί με τους φρακοφόρους από το γραφείο τελετών να τοποθετήσουν το φέρετρο στον τάφο, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν τόσο ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας με τις αρμόδιες υπηρεσίες και το εργατικό του προσωπικό όσο και οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών, προκειμένου να δώσουν λύση και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η όλη διαδικασία, αφού μέχρι εκείνη την ώρα το μισό φέρετρο ήταν μέσα στον λάκκο και το άλλο μισό έξω από αυτόν.

Το μαρτύριο για τους συγγενείς -που δεν έφυγαν στιγμή από το κοιμητήριο- κράτησε σχεδόν δύο ώρες, με τον θόρυβο του κομπρεσέρ, που άνοιξε επιπλέον τον λάκκο, να σκεπάζει τους λυγμούς και τις φωνές αγανάκτησης.

Πηγή: zougla

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top