Ελλάδα

Πέθανε η αστρολόγος Βιργινία Λεούση

Δε κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή και έχασε τη μάχη με το θάνατο, η αστρολόγος Βιργινία Λεούση. Τη δυσάρεστη είδηση μετέδωσε νωρίτερα η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. Η αστρολόγος, κατέληξε έπειτα από ενάμιση μήνα νοσηλείας στην εντατική.

Η νωστή αστρολόγος, είχε κάνει εσπευσμένη εισαγωγή σε Εντατική Μονάδα Ιδιωτικού νοσοκομείου των Αθηνών, έπειτα από εκδήλωση καρδιοαναπνευστικού επεισοδίου. Πριν λίγες ημέρες, είχε μιλήσει δημόσια και ο γιος της ο οποίος είχε πει ότι η μητέρα του είχε προβλέψει το πρόβλημα υγείας της.

«Η Βιργινία είχε ένα χρόνιο πρόβλημα με το αναπνευστικό. Εκείνες τις ημέρες το είχε πάρει πάρα πολύ αψήφιστα, ενώ θα έπρεπε να είχε μπει μέσα να κάνει μια αγωγή μικρή μια δυο μέρες και να βγει μια χαρά. Δυστυχώς της έκανε ένα αλλεργικό σοκ. Εγώ την είδα δυστυχώς πιο μετά. Σίγουρα έκανε ένα καρδιακό επεισόδιο. Μέσα στο νοσοκομείο που μπήκαμε η καρδιά επανήλθε από μόνη της.

Πρέπει να χάσαμε 10 πολύτιμα λεπτά και για αυτό τώρα είμαστε εκεί που είμαστε. Δεν είναι από κάτι κουταμάρες που ακούμε. Τίποτα. Απλά η γυναίκα είχε πάρει αψήφιστα το αλλεργικό άσθμα, τίποτα άλλο. Η καρδούλα της και όλο της το ζωτικό σύστημα δουλεύει πάρα πολύ καλά. Φοβήθηκα και συνεχίζω να φοβάμαι, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί και να προχωράμε», είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top