Συνεχίζει τις ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό του μανιακού δολοφόνου των οδηγών ταξί η ΕΛ.ΑΣ, μικραίνοντας ολοένα και περισσότερα τη λίστα των υπόπτων.
Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες δύο-τρεις κάτοικοι της Κηφισιάς θεωρούνται ύποπτοι, καθώς συγκεντρώνουν αρκετά από τα στοιχεία που σκιαγραφούν το προφίλ του δολοφόνου. Πρόκειται για άτομα με ιστορικό διαταραγμένης ψυχολογικής κατάστασης και δημιουργίας προβλημάτων στην ευρύτερη περιοχή.
Από την άλλη όμως στελέχη της ΕΛ.ΑΣ τονίζουν πως κανείς τους δεν συνδέεται με κάποιο αντίστοιχο «συμβολικό» περιστατικό όπως αυτό που συνέβη στην οδό Χαριλάου Τρικούπη μια εβδομάδα πριν, σημείο που χτυπάει ο δολοφόνος.
Η λίστα των υπόπτων βέβαια δεν σταματάει εκεί, αφού οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει σε έναν κύκλο 50 υπόπτων, που συγκέντρωναν ενδείξεις και χαρακτηριστικά τα οποία ταίριαζαν με το ψυχολογικό προφίλ του δράστη. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών είχαν συμμετοχή σε περιστατικά που έχουν διαδραματιστεί στην Κηφισιά με πρωταγωνιστές οδηγούς ταξί.