Ελλάδα

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δολοφόνων του ιερέα στον Γέρακα

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, με σχετική Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο Πακιστανών, δραστών της ανθρωποκτονίας του 46άχρονου Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου.

Με ενταλματα σύλληψης και ποινική δίωξη σε βαρος τους, για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία εκ προθέσεως και ληστεία κατά συναυτουργία καταζητούνται οι δύο Πακιστανοί οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου.

Πρόκειται για τους

Πρόκειται για τους NESHAN του MUHAMMAD MAJEED που γεννήθηκε στις 13-4-1989 και τον RAFIQUE ή NASER του MUHAMMAD RAFIQUE , που γεννήθηκε το 1984 επίσης στο Πακιστάν.

Η δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσαν σε βάρος άλλων θυμάτων.

Έκκληση της ΕΛΑΣ, στους πολίτες που αναγνωρίζουν τα εικονιζόμενα πρόσωπα, να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476227 και 210-6476911 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top