top

ΣΤΟ ΠΟΔΙ Η ΕΛ.ΑΣ! Φόβοι ότι μπορεί να έχουν σταλεί τρομοφάκελοι εντός Ελλάδος – Οι πιθανοί στόχοι των Πυρήνων της Φωτιάς

Αξιωματικοί της αστυνομίας φοβούνται ενδεχόμενα χτυπήματα και στο εσωτερικό της Ελλάδας με τρομοφακέλους φοβούνται .

Μετά τα «ευρωπαϊκά» χτυπήματα στο γερμανικό ΥΠΟΙΚ και τα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, στην ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει μια έντονη ανησυχία μήπως μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς προσχωρήσουν σε μαζική αποστολή εκρηκτικών φακέλων, όμοιων με αυτούς που εστάλησαν σε Βερολίνο και Γαλλία. Μάλιστα αξιωματική της Αντιτρομοκρατικής θεωρούν ότι τα μέλη της οργάνωσης επιθυμούν πλέον να «χτυπούν» με πιο εντυπωσιακές ενέργειες -πιο επικοινωνιακές- από ότι μία ισχυρή έκρηξη βόμβας.

Ενδεικτικό πάντως της ανησυχίας που υπάρχει είναι ότι έχουν δοθεί εντολές εγρήγορσης σε αστυνομικούς-συνοδούς και υποψήφιους στόχους.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top