Ελλάδα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΣΕ: Τι είδε στις απανθρακωμένες σορούς

Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια, o οποίος διενήργησε τη νεκροψία και στα 4 θύματα του μοιραίου τροχαίου στο Υπατο Θηβών, περιγράφοντας την κατάσταση των 4 σορών, της 33χρονης Αποστολίας, του 3χρονου γιου της Παύλου, του 23χρονου Γιώργου Βακάκη οτυ φίλου του Ανδρέα Γεωργακόπουλου.

Οπως αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, οι σοροί έφεραν κακώσεις που προέκυψαν από τη σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων και που μαρτυρούσαν ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Οι θερμοκρασίες, μάλιστα, που αναπτύχθηκαν στα οχήματα μετά την έκρηξη ήταν τόσο μεγάλες που η απανθράκωση ενδεχομένως να κάλυψε αρκετές άλλες κακώσεις.

«Ηταν σαν να κλείνει ο διακόπτης»

Ειδικότερα η 33χρονη μητέρα είχε κατάγματα στον αυχένα, ενώ το 3χρονο αγοράκι της είχε κρανιοεγκεφαλικές βαριές κακώσεις, όπως και ο οδηγός της μοιραίας Πόρσε, Γιώργος Βακάκης. «Φανταστείτε πώς είναι ένας διακόπτης ηλεκτρικού ρεύματος. Τον κλείνεις κι αυτό είναι». είπε ο ιατροδικαστής αναφερόμενος στον ακαριαίο θάνατο των τεσσάρων.

Είναι σοκαριστικό ότι καμία από τις 4 σορούς δεν αναγνωριζόταν μετά το φρικτό τροχαίο. «Σκεφτείτε ότι για τους δυο επιβάτες της Πόρσε χρειαστήκαμε τεστ DNA» συμπληρώνει ο ιατροδικαστής.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top