Ελλάδα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σκότωσε το σπλάχνο του γιατί δεν είχε να το μεγαλώσει! – Τι λένε γείτονες και συγγενείς

Διαφορετικές εκδοχές για το αίτιο που όπλισε το χέρι του πατέρα να σκοτώσει την 10χρονη κορούλα του, τη μικρούλα Βαλεντίνη και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει, βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τις μαρτυρίες γειτόνων και συγγενών της οικογένειας.

Σύμφωνα με το foninews.gr ο 59χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά και στη ζωή του παιδιού του, γιατί δεν μπορούσε να το μεγαλώσει.

Ο άνδρας ήταν άνεργος το τελευταίο διάστημα, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε χάσει τη σύζυγό του από σοβαρή ασθένεια, πριν από περίπου 3 χρόνια. Το 10χρονο παιδί ήταν το μοναδικό που είχε κάνει με τη σύζυγό του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από την πρώτη εικόνα που έχουν ο 59χρονος αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικά προβλήματα, που είχαν επιδεινωθεί λόγω της κακής οικονομικής του κατάστασης. Ο ίδιος εργαζόταν περιστασιακά με 8μηνες συμβάσεις στον Δήμο, πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως αυτή την περίοδο δεν εργάζονταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κοινωνικές Υπηρεσίες είχαν προσπαθήσει να απομακρύνουν την άτυχη κορούλα του από κοντά του, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.
Οι δάσκαλοι και συμμαθητές της 10χρονης μιλούν για μια άριστη μαθήτρια, ενώ έλεγαν για τον πατέρα της πως έδειχνε να την υπεραγαπά.
Συγγενής από την οικογένεια του θείου της άτυχης 10χρονης αποκαλύπτει στο protothema: «Το κορίτσι ήταν η ζωή του, η ψυχή του, τα μάτια του, το φως του, τα πάντα του».

Ο αδερφός της μητέρας της 10χρονης που έφυγε από την ζωή πριν από τρία χρόνια χτυπημένη από καρκίνο είχε την ανιψιά του σαν κόρη του. Ο ίδιος δεν έχει οικογένεια και όλη του η ζωή ήταν η μικρούλα Βαλεντίνη.

Όπως αποκαλύπτει στο protothema η κυρία Σοφία, συγγενής της οικογένειας: «Είχαν δυσκολευτεί πάρα πολύ να κάνουν το παιδί. Η μαμά για αυτό τον λόγο πέθανε από καρκίνο, από τις πολλές εξωσωματικές».

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τελευταία χρόνια ο 59χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Από τον θάνατο της συζύγου του, ο πατέρας που εκτέλεσε το παιδί του, λέγεται ότι είχε κλειστεί στον εαυτό του και έπαιρνε φάρμακα προκειμένου να μπορέσει να ορθοποδήσει.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top