Διεθνή

ΤΡΕΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ: Ο άνθρωπος… ερπετό που ίδρυσε το… ΠΑΣΟΚ!

Θεωρίες συνωμοσίες για τον Ροκφέλερ που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου…

Μια από αυτές είναι ότι ήταν ηγετικό στέλεχος των Πεφωτισμένων (Illuminati). Συγκεκριμένα η οικογένεια Ροκφέλερ φημολογείται ότι ήταν μία από τις 13 οικογένειες που απαρτίζουν τα «Royal Bloodlines» (βασιλικές γενιές) των Πεφωτισμένων.

Το συμβούλιο των «13″ θεωρείται ότι αποτελεί την αφρόκρεμα της ελίτ που κυβερνά τον κόσμο. «Κάρτα μέλους» αποκτούν μόνο όσοι γεννιούνται μέσα σε αυτό.
Οι «13″, βάσει της θεωρίας, υποστηρίζουν ότι δικαιούνται να κυβερνούν τον κόσμο καθώς είναι απόγονοι των αρχαίων θεών της Αιγύπτου (Ίσιδα, Όσιρις και Ώρος), οι οποίοι, όπως πιστεύουν οι Πεφωτισμένοι, προήλθαν από το… διάστημα.

Μια άλλη θεωρία θέλει τον Ροκφέλερ να μην είναι άνθρωπος αλλά… ερπετοειδής εξωγήινος με ικανότητες μεταμόρφωσης και μακροζωίας…
H θεωρία των ερπετοειδών ή ερπετόμορφων, είναι αρκετά διαδεδομένη στον συνωμοσιολογικό κόσμο. Η θεωρία λέει ότι υπάρχει μια ολόκληρη φυλή ερπετοειδών που μπορούν να παίρνουν την μορφή ανθρώπου και ότι ο σκοπός τους είναι να καταλάβουν την Γη και να την κυβερνήσουν με τους δικούς τους όρους.

Και ίσως η πιο περίεργη θεωρία είναι ότι ο Ροκφέλερ ίδρυσε το… ΠΑΣΟΚ και ότι ήταν ο βασικός χρηματοδότης του Ανδρέα Παπανδρέου! Η θεωρία βασίζεται σε ένα έγγραφο που «διέρρευσε» από το Αμερικανικό Γραφείο Στρατιωτικής Συνεργασίας» και φέρεται να υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου τον Αύγουστο του 1974 προκειμένου να του καταβληθεί από την Chase Manhattan Bank (ιδιοκτησίας των Ροκφέλερ) το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top