Ελλάδα

Θύμα του μανιακού πελάτη σε ταξί περιγράφει τι έζησε

Έρευνες για έναν μανιακό άντρα που έχει βάλει στο στόχαστρό του οδηγούς ταξί πραγματοποιεί η Ελληνική Αστυνομία, μετά την εκτέλεση τα ξημερώματα της Τετάρτης στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

Ένας άλλος οδηγός ταξί, που εκτιμάται πως έπεσε θύμα του ίδιου άντρα που αναζητούν οι αρχές, πριν από 20 ημέρες, μίλησε την Τετάρτη στον Alpha και περιέγραψε τη δική του τρομακτική εμπειρία.

«Διερχόμενος πελάτης σήκωσε το χέρι, μπήκε στο ταξί, με πήγε στον προορισμό και μου έκανε επίθεση. Κινιόμουν κανονικά, σήκωσε το χέρι, μπήκε μέσα διερχόμενος πελάτης, βγαίνω στον τόπο που ήθελε να σταματήσει και μου επιτέθηκε», ανέφερε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Κηφισιά, στα σύνορα με τη Νέα Ερυθραία. Ήταν Σάββατο απόγευμα προς βράδυ. «Ήταν σφαίρα στο κεφάλι. Υπάρχει ασταθές περπάτημα, πονοκέφαλος και υπάρχει και απώλεια κενού μνήμης».

«Δεν πρόλαβα να πατήσω το αλάρμ για να κατέβει, ένα τσίρισμα άκουσα εγώ στα αυτιά, αυτό ήταν… και λιποθύμησα. Αυτός φόραγε φόρμα και κουκούλα. Ελληνικά μίλαγε. Τώρα τι και πώς…», σημείωσε ακόμη το θύμα.

Στον Alpha μίλησε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος, ο οποίος παρατήρησε, μεταξύ άλλων: «Εξετάζουμε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να συσχετίζονται οι δύο περιπτώσεις, καθώς έχουν πανομοιότυπο τρόπο δράσης ο δράστης ή οι δράστες. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί γιατί οι έρευνες βρίσκονται σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο

Όντως τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το κίνητρο του δράστη ή των δραστών δεν ήταν η ληστεία».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top