Ελλάδα

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ! Τώρα υπόσχεται ασυλία ακόμα και σε…

Την περασμένη Κυριακή τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσα τους και ένα 3χρονο αγοράκι, έχασαν τη ζωή τους στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Την ίδια ημέρα, μια 38χρονη έγκυος σκοτώθηκε μέσα στη νταλίκα του συζύγου της, που ανατράπηκε στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Λάππα. Χθες, Παρασκευή, 18χρονος οδηγός, χωρίς δίπλωμα, παρέσυρε και σκότωσε μια 13χρονη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Την ίδια ώρα, ο Αρτέμης Σώρρας, χωρίς καμία ντροπή, υπόσχεται… ασυλία στους μεθυσμένους οδηγούς! Κι αν μέχρι τώρα, προκαλούσαν γέλιο σε κάποιους, οι εικόνες από διάφορες συγκεντρώσεις της “Ελλήνων Συνέλευσις” και τα λεγόμενα του ίδιου, αυτό ξεπερνά κάθε όριο. Το γεγονός ότι ωθεί τους οδηγούς να πίνουν όσο θέλουν και μετά να πιάνουν το τιμόνι, θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ” όψιν από τα αρμόδια όργανα που ήδη ερευνούν τις υποθέσεις σε βάρος του.

“Εσείς όσο πατάτε σε δύο βάρκες θα σας λιώσουνε, θα σου βουλιάξουν τη μία. ¨οταν έρχεσαι από εδώ, ούτε τράπεζα σου μιλάει, ούτε αστυνομία… Σε όποιες εκδηλώσεις έχουμε πάει, μεθυσμένοι φεύγουν οι μισοί, και η αστυνομία πιο κάτω κάνει αλκοτέστ. Λέει “Ελλήνων Συνέλευση…”. “Άντε φύγετε…”, είπε χαρακτηριστικά σε ομιλία του.

Κι αν αυτές οι δηλώσεις είναι εξοργιστικές, ακόμα πιο εξοργιστικό -αν και αναμενόμενο- είναι πως οι οπαδοί της “Ελλήνων Συνέλευσις” χασκογελάνε και τον αποθεώνουν!

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο του ALPHA

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top