Ελλάδα

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΠΟΡΟ ΑΝΤΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ – Οι αντιφάσεις της νεαρής Ρουμάνας συντρόφου του!

Με τον εύπορο άντρα που χάθηκε μυστηριωδώς με το αυτοκίνητο του στα Χανιά, ασχολήθηκε χθες η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο τούνελ».

Οι συγγενείς και οι φίλοι του μίλησαν στην εκπομπή για την καταστροφική του σχέση με μια «μοιραία» γυναίκα της νύχτας, που είχε εισβάλλει στη ζωή του και τον οδήγησε σε οικονομικό αδιέξοδο. Η γυναίκα αυτή ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο.

Τα ίχνη του εισοδηματία Κυριάκου Μετζιδάκη χάθηκαν κάτω από περίεργες συνθήκες το περασμένο φθινόπωρο στα Χανιά. Ο 60χρονος άνδρας παραμένει άφαντος με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα Γαλάζιο Toyota Auris , με κόκκινες πινακίδες και αριθμό κυκλοφορίας ΜΗΟ 7857.

Η εκπομπή έφερε στο φως μια σειρά από αντιφάσεις της κοπέλας που συνδεόταν ο Μετζιδάκης. Όπως φάνηκε, άλλα έλεγε στην οικογένεια και άλλα στο «Τούνελ».

Ισχυρίστηκε πως ο αγνοούμενος είχε αφήσει μούσι, αλλά ο ανιψιός του που τον είδε το μεσημέρι πριν χαθεί, είπε στην εκπομπή πως ήταν φρεσκοξυρισμένος. Στην οικογένεια δεν είχε πει πως τον είχε συναντήσει την Πέμπτη πριν εξαφανιστεί, κάτι που αποκάλυψε στο «Τούνελ».

Σε κάποιους συγγενείς υποστήριξε πως όταν μίλησε μαζί του για τελευταία φορά ήταν ευδιάθετος και σε άλλους πως ακουγόταν περίεργος. Η αδελφή του αγνοούμενου μετέφερε στην εκπομπή τη συζήτηση που είχε ακούσει μεταξύ τους. Η γυναίκα έβλεπε πως δεν είχε πλέον οικονομικό όφελος από αυτή τη σχέση και ζητούσε από τον Μετζιδάκη να χωρίσουν, κάτι που αυτός δεν δεχόταν.

Η ίδια όμως μιλούσε για την μεγάλη αγάπη που της είχε, είπε ότι βρίσκονταν τακτικά , είχαν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία και πως θα συναντιόντουσαν και την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Ο γιος του αγνοούμενου είπε στην εκπομπή, πως σύντομα η αστυνομία θα καλέσει την αλλοδαπή φίλη του Μετζιδάκη να καταθέσει.

Η γυναίκα-κλειδί
Το «Τούνελ» εντόπισε τη νεαρή αλλοδαπή γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση ο Κρητικός εισοδηματίας. Η ίδια δεν θέλησε να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής, αλλά απάντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου «για να βοηθήσει στην έρευνα». Στο βίντεο που προβλήθηκε μεταφέρθηκαν με τη διακριτικότητα που απαιτείται, τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους.

Παραδέχτηκε πως διατηρούσε σχέση με τον αγνοούμενο κι αναστατώθηκε όταν έμαθε πως εξαφανίστηκε. Τον περιέγραψε σαν ένα κλειστό άνθρωπο που δεν μίλαγε πολύ, ο οποίος αρκούνταν να βρίσκεται για λίγο μαζί της και να την κρατάει από το χέρι. Όπως είπε την επισκεπτόταν στο μπαρ που εργαζόταν, αλλά δεν έπινε ιδιαίτερα. Ισχυρίστηκε ακόμα πως δεν είχε αντικλείδι του δεύτερου σπιτιού που διατηρούσε ο Μετζιδάκης.

Τελευταία φορά τον είδε μια μέρα πριν χαθεί και μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο στις έντεκα και μισή το βράδυ της ίδιας μέρας. Όπως είπε την κάλεσε εκείνος, για να της πει να συναντηθούν την επόμενη μέρα. Ισχυρίστηκε πως ακουγόταν ένας θόρυβος, σαν να βρισκόταν σε ένα μέρος κοντά σε θάλασσα, αν και ο αγνοούμενος δεν της το επιβεβαίωσε.

«Εμένα μου είχε πει ότι τελευταία ο γιος του του έλεγε να με χωρίσει. Και την Πέμπτη που τον είδα εγώ , έκανε σαν τρελός. Στην αρχή ήταν καλά, μετά που ο γιος του έβλεπε ότι χαλάει, του λέει θα στα φάει αυτή και άστην. Και αυτός δεν ήθελε τέτοια πράγματα» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος ανέφερε πως του άρεσε να πηγαίνει για βόλτα στο μοναστήρι του Αγίου Αποστόλου.

Δείτε τα βίντεο:

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top