Ελλάδα

Το άγριο ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για το τραγικό τροχαίο με την Porsche: «Είναι θλιβερή η κατάσταση…»

Μετά από δύο εβδομάδες, ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν χθες την εμφάνισή της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Ο Αντώνης αναφέρθηκε στο τροχαίο Αθηνών – Λαμίας που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα – σε δύο νεαρούς και σε μία μαμά με το τρίχρονο αγοράκι της.

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής του ξέσπασε για πρώτη φορά δημόσια και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι δύο εβδομάδες που λείπαμε ήταν τραγικές, θλιβερές εβδομάδες για τη χώρα αυτή για το γνωστό γεγονός. Και βέβαια έγινε η αιτία αυτό το γνωστό γεγονός, το θλιβερό, το τραγικό δυστύχημα να θυμηθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όλη την υπόθεση που λέγεται ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους, την κατάσταση των δρόμων, αν τα διπλώματα τα παίρνει σωστά ο Έλληνας.

Και βέβαια, μην στεναχωριέστε, μόδα είναι, θα περάσει, θα το ξεχάσουμε, τα πράγματα θα επιστρέψουν όπως ήταν μέχρι να γίνει το επόμενο θλιβερό δυστύχημα και τότε θα θυμηθούμε ξανά τα ίδια ακριβώς πράγματα.

Φτάνει, βέβαια, το δυστύχημα να έχει και όλα τα κινηματογραφικά στάνταρ, καλή εικόνα, εκρήξεις, θανάτους πολλούς, να χαθούν οικογένειες, να είναι κινηματογραφικό το σενάριο και τότε θα ασχοληθούμε ξανά με την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης. Δείτε όλα όσα είπε ο παρουσιαστής στο παρακάτω βίντεο:

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top