Πολιτική

Διευκρινίσεις Μανιού μετά το κράξιμο για τα περί ταξικότητας του φριχτού τροχαίου

Τη δήλωση που έκανε σε τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με το δυστύχημα όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και ένα παιδί στην εθνική Αθηνών- Θηβών, αποσαφήνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» στο κανάλι της Βουλής.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, στη δήλωσή του αυτή, διάρκειας δέκα λεπτών, ανέφερε επανειλημμένως ότι πρέπει να σεβαστούμε την μνήμη των νεκρών και δεν πρέπει να μιλάμε περί ταξικού ή μη ατυχήματος. Επιπλέον, απαντώντας μάλιστα στο επίμονο ερώτημα της δημοσιογράφου περί ταξικού η μη ατυχήματος ανέφερε ένα παράδειγμα, αν το αυτοκίνητο το είχε κλέψει νεαρός φτωχός και γινόταν το ατύχημα τότε θα ήταν υπεύθυνη η εργατική τάξη;.

Ο κ. Μανιός σημείωσε ότι το ποιος έφταιγε, αυτό θα το κρίνουν τα δικαστήρια. Γι’ αυτό, συνέχισε, το ατύχημα δεν πρέπει να συνδέεται με την δυνατότητα των πλουσίων να αγοράζουν ακριβά αυτοκίνητα. Το ατύχημα από μόνο του δεν έχει καμία ταξικότητα, υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι ταξικό ζήτημα θα μπορούσε να είναι η κατασκευή πανάκριβων αυτοκινήτων που πωλούνται σε πλούσιους και ότι επιπλέον το παράδειγμα του πάρκου οδικής εκπαίδευσης κυκλοφορίας στην παραλία που χρηματοδοτήθηκε και λειτούργησε για δύο χρόνια θα μπορούσε να θεωρηθεί δεξιά ή αριστερή πολιτική.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top