Ελλάδα

Τώρα μετανιώνουν οι οπαδοί του Σώρρα: Μεγαλοοφειλέτης ζήτησε να αποπληρώσει ο ίδιος το χρέος του

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με το οποίο ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει… ευρώ και σίγουρα δεν μπορεί να βοηθήσει τη χώρα στη μείωση του δημοσίου χρέους, όπως διατείνεται.

Πλέον, ακόμα και πρώην οπαδοί του στρέφονται εναντίον του, με δηλώσεις τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένας μεγαλοοφειλέτης, που απέσυρε το εξώδικο που είχε καταθέσει εξώδικο σε εφορία για χρέος που έφτανε το 1 εκατομμύριο ευρώ, ακολουθώντας τις παροτρύνσεις του Αρτέμη Σώρρα. «Μετά τα γραφόμενα και τις δημοσιογραφικές έρευνες κατάλαβα πως όλο αυτό ήταν μία μεγάλη μπαρούφα», σχολίασε στην τηλεόραση του Alpha ο συγκεκριμένος κύριος.

Συνεχίζοντας, ανέφερε πως «κάναμε ανάκληση του εξωδίκου που αφορούσε χρέος 600.000 συν τις προσαυξήσεις» και συμπλήρωσε πως «ο άνθρωπος αυτός έχει τρελάνει τον κόσμο. Δύο λύσεις υπάρχουν: Αν λέει ψέματα να επιληφθεί η δικαιοσύνη άμεσα. Αν λέει αλήθεια να βρει τρόπο το κράτος να πάρει αυτά που λέει πως υπάρχουν».

Να σημειωθεί ότι η Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της Τράπεζας της Ελλάδος ανέφερε πως «μετά από ερώτημα του αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιριών, για τυχόν λογαριασμούς με χρήματα που θα μπορούσαν να διατεθούν από τον Αρτέμιο Σώρρα για την εξόφληση του δημόσιου χρέους, σας γνωστοποιούμε ότι οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top